Afstudeerstage HBO software engineering - Fit@work

Organisatie
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Ben jij bekend met AI technieken in de richting: TensorFlow, Darknet, etc.? Ben je niet bang om een prototype te bouwen om een hele afdeling te kunnen ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De stageopdracht:
Zitten is het nieuwe roken. Niet nieuw en we weten het allemaal, maar toch heeft het meeste kantoorpersoneel een hoofdzakelijk zittend beroep. Niet dat er geen mogelijkheden voor zijn: van koffie halen voor de afdeling tot staand vergaderen en van lunchwandelen tot tafelvoetballen. Maar soms zijn mensen zo vastberaden om hun werk af te maken, of ze zijn vastgeroest in gewoontes. Aan de andere kant weten we dat de combinatie van hard werken én hard ontspannen de beste resultaten geeft.

Op dit moment hebben managers als één van hun taken het zorgen voor een goed draaiende afdeling. Dit gaat het beste als de mensen gezond en fit zijn. Daarom is het een taak voor de manager om medewerkers te stimuleren om niet heel de dag maar te zitten. Probleem is alleen dat met de komst van nieuwe (Artificial Intelligence) technieken veel taken de komende jaren geautomatiseerd zullen gaan worden waar nu nog mensen voor nodig zijn.

Fit@Work Motion Tracking
Een van de Artificial Intelligence onderwerpen die de afgelopen jaren steeds meer aandacht krijgt, is het herkennen van objecten in video streams. Denk hierbij aan aan crowd management, gezichtsherkenning, zelfrijdende auto's en motion tracking.

Binnen de Volksbank zijn we op zoek naar de toepassingen van video processing technieken (object detection, motion tracking, etc) voor het stimuleren van de 'work hard play hard' mentaliteit om zo het maximale uit teams te kunnen halen, de medewerkers optimaal te kunnen supporten en voorbereid zijn op de toekomst!

Bij deze opdracht ligt de nadruk op de technische mogelijkheden en uitdagingen. Natuurlijk is het ook belangrijk te weten hoe mensen hierop zullen reageren. Daarom is het ook van belang om snel een werkende demo op de afdeling te hebben. De manier waarop de medewerkers daadwerkelijk in beweging moeten komen, is aan jou om te verzinnen!

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk.

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Jouw kwaliteiten

  • Een hbo-opleiding in de richting van Software Engineering
  • Kennis van AI technieken
  • Enthousiasme en leergierigheid
  • Uitstekend analytisch vermogen en kritische houding
  • Goede communicatieve vaardigheden
Startdatum en locatie
Je kunt in februari 2020 starten met je stage bij de Volksbank. Onze IT- afdeling is gevestigd aan Pettelaarpark 120 in Den Bosch.

Solliciteren?

Reageer op deze stageplaats door op de "sollicitatie button" te klikken. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages