Afstudeerstage Artificial Intelligence & Machine Learning

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Wil je samen met IT professionals werken aan de tofste innovatieve en technologische projecten op het gebied van Artificial Intelligence & Machine Learning? Wij bieden je die kans! Interesse? Wij maken graag kennis met jou!

Zonder IT geen bank
De rol van IT in het bankwezen is groot. Sterker nog, de bank is tegenwoordig een écht IT-bedrijf. Een zo groot mogelijke beschikbaarheid (24/7) van diensten is cruciaal. Zo ook de veiligheid van bankieren en het continu kunnen doorvoeren van digitale vernieuwingen. Binnen de Volksbank heeft IT al jaren het mandaat voor technologiekeuzes en oplossingen en werken we met een state-of-the-art IT-landschap

Over de stage
Wanneer je een probleem hebt, wil je dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Zo ook bij IT problemen. Het is daarom ook erg vervelend dat je na het indienen van een ticket/issue/incident, moet wachten, om vervolgens om extra input gevraagd te worden wanneer er bleek dat er voor de oplosser niet voldoende informatie verstrekt was.

Om dit probleem op te lossen zijn we opzoek naar een toepassing van Machine Learning technieken (zoals beschreven in: http://www.win.tue.nl/~aserebre/EMSE2017Monika.pdf) om zo te valideren voor wat voor soort issues deze aanpak bij ons geschikt is (algemene IT problemen, bug reports tijdens development, of voor alle klantvragen via al onze kanalen?). Maar ook mogelijke verbeteringen in de genoemde aanpak te onderzoeken (andere algoritmen, extra data, betere hardware, ...). Met deze punten willen we de indieners direct wijzen op missende informatie, zodat deze gelijk gegeven kan worden en zo het probleem sneller opgelost kan worden.

In deze opdracht ga je aan de slag met state-of-the-art technieken en real-life data om zo de aanpak te toetsen op toepasbaarheid, en waar mogelijk verder te verbeteren!

Wij vragen
• Je volgt een relevante WO opleiding
• Kennis van Artificial Intelligence is vereist
• Enthousiasme en leergierigheid
• Uitstekend analytisch vermogen en kritische houding
• Goede communicatieve vaardigheden

Startdatum en locatie
Je kunt op korte termijn starten met je nieuwe stage bij de Volksbank. Onze IT afdeling is gevestigd aan Pettelaarpark 120 in Den Bosch.

Wat krijg je van ons?
De Volksbank is anders dan anderen. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Eigen verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Er is volop gelegenheid om te leren en jezelf te ontwikkelen. Verder krijg je een:

  • Aantrekkelijke stagevergoeding van €700,- obv 36 p/mnd
  • Laptop in bruikleen
  • Professionele begeleiding
  • Veel eigen verantwoordelijkheid

de Volksbank
De Volksbank gaat met de merken SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

Solliciteren?
Reageer op deze stageplaats door op de "sollicitatie button" te klikken. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages