Afstudeerstage HBO Software Engineering - Spraakgestuurde hypotheekkennistoets

Organisatie
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waar je aan de slag gaat met technieken op het gebied van spraakbesturing? Lees dan verder. We ontmoeten je graag!

Over de stage
Wanneer je een hypotheek wil afsluiten, heb je tegenwoordig de mogelijkheid om dit volledig online te regelen. Omdat er in dit traject geen uitgebreid persoonlijk advies aan te pas komt, is het belangrijk dat je kan aantonen voldoende kennis te hebben van hypothecaire producten, zodat je weet waar je aan begint. Om deze kennis te toetsen zijn er diverse hypotheekkennistoetsen online beschikbaar
(https://www.abnamro.nl/portalserver/mijn-abnamro/advies/hypotheken/kennis-en ervaringstoets.html
of https://www.hypotheek24.nl/kennistestofhttps://modules.moneyou.nl/ExecutionOnly.aspx).
Echter zijn deze toetsen eenvoudig in te vullen op een manier dat je eerder de 'Google' kwaliteiten van iemand onderzoekt dan de kennis van een hypotheek.

Daarom is de Volksbank op zoek naar een oplossing om een hypotheekkennistoets af te nemen via een smart home device (zoals de Google Home of de Amazon Echo). In deze opdracht verken je de mogelijkheden door het bouwen van een proof of concept applicatie om zo de kwaliteit van de toets te verbeteren en het gemak voor de klant te verhogen.

Wij vragen

  • Je volgt een HBO opleiding in de richting Software Engineering
  • Kennis van Google Home of Amazon Echo is gewenst
  • Enthousiasme en leergierigheid
  • Uitstekend analytisch vermogen en kritische houding
  • Goede communicatieve vaardigheden

Startdatum en locatie
Je kunt in februari 2019 starten met je nieuwe stage bij de Volksbank. Onze IT afdeling is gevestigd aan Pettelaarpark 120 in Den Bosch.

Wat krijg je van ons?
De Volksbank is anders dan anderen. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Eigen verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Er is volop gelegenheid om te leren en jezelf te ontwikkelen. Verder krijg je een:

  • Aantrekkelijke stagevergoeding van €600,- obv 36u p/mnd
  • Laptop in bruikleen
  • Professionele begeleiding
  • Veel eigen verantwoordelijkheid

Zonder IT geen bank
De rol van IT in het bankwezen is groot. Sterker nog, de bank is tegenwoordig een écht IT-bedrijf. Een zo groot mogelijke beschikbaarheid (24/7) van diensten is cruciaal. Zo ook de veiligheid van bankieren en het continu kunnen doorvoeren van digitale vernieuwingen. Binnen de Volksbank heeft IT al jaren het mandaat voor technologiekeuzes en oplossingen en werken we met een state-of-the-art IT-landschap.

de Volksbank
De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

Solliciteren?
Reageer op deze stageplaats door op de "sollicitatie button" te klikken. Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages