HBO Meewerkstage Marketing Intelligence

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Ben jij een analytische student en vind je het leuk om data te visualiseren met een mooie tool? Bouw je graag dashboards en schrik je niet van veel data? Lees dan snel verder.

Over de functie
Als stagiaire bij onze Marketing Intelligence afdeling help je de Operationele Service Desk inzichten en informatie te halen uit grote hoeveelheden data en ga je die visualiseren via Tableau. Gedurende jouw meewerkstage hou je je vooral bezig met het bouwen van Dashboards in Tableau. Dit zijn zowel bestaande excel rapporten maar ook nieuwe rapporten die nog ontworpen moeten worden.

De afdeling zoek een stagiair voor een duur van 4 maanden. Dit betreft een fulltime stage. Je gaat stage lopen bij ons op het hoofdkantoor aan de Croeselaan 1 in Utrecht.

Waar zijn we naar op zoek?

 • Je volgt een HBO opleiding bij voorkeur op het gebied van Marketing Intelligence/ Business Data Management / Business IT
 • Schrikt niet van grote hoeveelheden data
 • De klantwensen uit de data vertalen naar begrijpbare en scherpe resultaten
 • Het bouwen van intuïtieve visueel en aantrekkelijke dashboards waarmee gebruikers zelf hun primaire data behoeftes kunnen ontplooien.
 • Je bent communicatief vaardig en proactief ingesteld
 • Je bent analytisch en secuur
 • Je hebt gevoel voor design en usability

Wat krijg je van ons?

 • Aantrekkelijke stagevergoeding van € 600 per maand
 • Telefoon in bruikleen
 • Professionele begeleiding
 • Veel eigen verantwoordelijkheid

Over de afdeling
Je gaat werken met enthousiaste Communicatieadviseurs en Marketeers. Er wordt hard gewerkt, maar dit gaat hand in hand met het hebben van plezier in je werk. We zijn een diverse club met jongere en oudere collega’s en een goede man-vrouw verdeling. Een informele sfeer en humor kenmerken ons team. ‘Jasje dasje’ kom je bij ons niet tegen. We hechten waarde aan een nauwe samenwerking. De lijnen zijn kort. Je bespreekt daarom makkelijk iets face-to-face. Een keer een uitgebreide lunch buiten de deur of met (een aantal) collega’s gezellig een hapje eten, hoort er wat ons betreft ook zeker bij.

de Volksbank
De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

RegioBank
RegioBank is de bank in de buurt, zonder poespas en gedoe. Met veel persoonlijke aandacht, gevoel voor service en alle bankproducten in huis. De ruim 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn geworteld in de regio. Zij kennen de omgeving en spreken de taal van de klant. Zij brengen complexe financiële onderwerpen terug naar begrijpelijke verhalen. Bij RegioBank werk je in een in een enthousiast team van collegiale medewerkers, met korte lijnen binnen de organisatie.

Solliciteren?
Reageer op deze vacatures door op de sollicitatie button te klikken. Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages