Uitdagende stage Eventmanagement bij ABN AMRO MeesPierson Utrechtse Heuvelrug

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

Werk jij mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen? Bankieren voor vermogende klanten is relaties opbouwen. Die relaties bouwen we door jarenlang vaste teams voor onze klanten te laten werken. Uiteraard geldt daarbij dat de vakinhoud perfect dient te zijn. Daarnaast dragen de ontvangsten, lezingen en excursies die we in groten getale organiseren fors bij aan de klantrelatie. Gaat jouw hart sneller kloppen van het tot in de puntjes organiseren van unieke evenementen? Verzilver dan bij ABN AMRO MeesPierson je ambitie.
Ben jij creatief en vasthoudend? Kun je snel grote projecten organiseren? Ben jij stressbestendig? Wij leren je graag kennen!

Jij gaat werken in een mooi kantoorpand in Zeist samen met de enthousiaste collega's daar. De stage start in januari voor een periode van tenminste 5 à 6 maanden.

Uit oogpunt van klantenbinding en acquisitie organiseert ABN AMRO MeesPierson regelmatig (exclusieve) bijeenkomsten voor klanten. Jouw dag? Samen met onze eventmanager en overige collega's bijeenkomsten organiseren. Van klein tot groot, zowel vakinhoudelijk als fun, voor klanten, maar ook voor medewerkers. Je optimaliseert relatiegeschenken, je beheert de activiteitenkalender, je organiseert bijeenkomsten aan de hand van een checklist en houdt contact met betrokkenen en leveranciers. Je bewaakt de tijdslijn en kwaliteit en krijgt inzicht in budgettering. Natuurlijk ben je ook aanwezig bij bijeenkomsten.

Eventueel kunnen de taken uitgebreid worden met een onderzoek naar locaties voor evenementen of bedrijfsbezoeken, het verbeteren van het proces of het in kaart brengen van de behoeftes en interesses van klanten.

Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor de drijfveren van klanten. Je collega's en klanten kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Je wil werkervaring op doen in de evenementenbranche in een commerciële omgeving. Je bent ondernemend en niet bang om hard te werken. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Check je profiel: We bieden je veel kansen, dus stellen we ook eisen.
1 Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
1 Je wil veel leren en durft suggesties aan te dragen
1 Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift met collega's en klanten
1 Je bent nauwkeurig, zelfstandig, enthousiast en hebt een commerciële drive
1 Je beschikt over HBO/WO denkniveau en opleiding

Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. ABN AMRO MeesPierson is in 2014 door zowel Euromoney als World Finance Banking Awards uitgeroepen tot beste private bank van Nederland. Wij zijn de bank anno nu.

Wat bieden we je?
Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende particulier in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage-opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien.
We bieden een marktconforme stagevergoeding en een zeer goede begeleiding.

Solliciteren of meer weten? Wij zijn benieuwd naar jou!
Bel of mail onze recruiter voor deze stageplek. Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Marleen Bouwman  haar e-mailadres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com.
Telefoon: 030-2327548.
www.abnamromeespierson.nl

Je kunt ons ook vinden op Social Media:
Facebook: www.facebook.com/stagebureauaamp
Twitter: www.twitter.com/stagebureauaamp
Linkedin:www.linkedin.com/stagebureauabnamromeerspierson

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages