Meewerkstage Voor de Wereld van Morgen - Marketing & Communicatie

Organisatie
Locatie
Den Haag
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Heb jij affiniteit met duurzaamheid en vind je het leuk om duurzame start-ups en ondernemers te helpen groeien? Dan ben jij wellicht degene die we zoeken om het team van de community Voor de Wereld van Morgen te versterken!

Wat ga je doen?
Wij zoeken iemand die het team in haar dagelijkse werk ondersteunt, en samen met ons de community van duurzame ondernemers bedient. Dat betekent een opdracht met veel variatie, waarvoor we zowel creativiteit en een scherpe pen als goede communicatieve vaardigheden vragen. Je kunt bij ons aan de slag met het maken van content voor onze blog, social media of nieuwsbrief, het organiseren van evenementen of het versterken van onze online marketing. We kijken samen waar jouw talent en interesse naar uit gaat om ervoor te zorgen dat je een uitdagende en leerzame stage loopt.

Startdatum en locatie
De stage duurt minimaal 4 maanden (uren in overleg, minimaal 24 uur per week) en vindt plaats op het kantoor van ASN Bank in Den Haag. Let op: reageren kan tot en met 30 december 2018.

Wat vragen wij?

  • Je volgt een HBO- of WO-opleiding richting marketing, communicatie, bedrijfskunde of duurzaamheid of hebt deze al afgerond.
  • Je bent nieuwsgierig, accuraat en kritisch.
  • Je kunt goed plannen en organiseren.
  • Je hebt een hands-on-mentaliteit en een flexibele werkhouding.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • En uiteraard heb je affiniteit met duurzaamheid.

Wat krijg je van ons?
Een uitdagende stageplaats bij ASN Bank en een ultieme kans om werkervaring op te doen. Je krijgt genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen en voorbij de grenzen van je stageopdracht te kijken. Uiteraard ontvang je ook een aantrekkelijke stagevergoeding.

de Volksbank
De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

ASN Bank
Sinds 1960 streven wij naar een rechtvaardige, duurzame samenleving. We beheren voor ruim 645.000 klanten een totaal vermogen van bijna 14 miljard euro. Dit geld zetten we zorgvuldig uit in ondernemingen, overheden en projecten die goed zijn voor mens, dier en natuur. Zo stimuleren we duurzame vooruitgang. En zo maken we het voor onze klanten gemakkelijk om met hun geld een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld. ASN Bank is een onderdeel van de Volksbank. Meer informatie: www.asnbank.nl.

Ruim 11 jaar geleden richtte ASN Bank, de grootste duurzame bank van Nederland, de community Voor de Wereld van Morgen op. Deze heeft als doel om duurzame ondernemers en initiatieven verder te laten groeien. In de afgelopen jaren hebben we mooie ondernemingen zoals Seepje, Fairphone, Yoni en Fairf al verder op weg geholpen.

Solliciteren?
Reageer op deze stageplaats door op de sollicitatie button te klikken. Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nathalie Beyazkaya, Stagiaire Recruitment, 06-12081491. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je een email sturen naar: voordewereldvanmorgen@asnbank.nl

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages