Meewerkstage HBO Campus Recruitment

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Zoek jij een stageplaats waar je relevante werkervaring opdoet in HR Recruitment? Weet jij met jouw kennis en enthousiasme starters te bereiken, verleiden en boeien? Dan ben jij misschien onze nieuwe stagiair(e)!

Wat ga je doen?
Als stagiair(e) Campus Recruitment draai je volop mee binnen het recruitment team van de Volksbank. Tijdens je stage ben je verantwoordelijk voor de werving van studenten en junioren voor onze stagevacatures en traineeships. Daarnaast vergroot je, samen met onze medewerker arbeidsmarktcommunicatie, de naamsbekendheid van de Volksbank binnen onze starters doelgroep. Dit doe je onder andere door de organisatie en uitvoering van allerlei campus recruitment activiteiten. Hierbij moet je denken aan het organiseren van inhousedagen, workshops en externe events.Bij een aantal events is jouw aanwezigheid van belang, dus jouw enthousiasme is erg belangrijk. Ook zorg je voor content op onze social media kanalen. Je hebt veel contact met onderwijsinstellingen en studieverenigingen.

De Volksbank staat, net als jij, middenin een wereld die snel verandert. Om mee te veranderen en te vernieuwen zijn wij continu op zoek naar jonge talenten. We zijn van mening dat een frisse blik en de nieuwe kennis van (bijna) afgestudeerden van groot belang zijn. Word jij één van hen? Onze stagiaire die de jonge instroom organiseert!

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk.

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Jouw kwaliteiten

Waar zijn we naar op zoek?

  • Je volgt een hbo-studie in de richting van Human Resource Management of Bedrijfskunde
  • Je hebt affiniteit met recruitment
  • Je bent enthousiast, leergierig en hebt een vlotte babbel
  • Daarnaast ben je zelfstandig en durf je je mening te geven
Startdatum en locatie
Je kunt 1 september 2020 starten met je nieuwe stage bij de Volksbank aan de Croeselaan 1 in Utrecht, recht tegenover het Centraal Station.

Solliciteren?

Solliciteren?
Zoeken wij jou? Wacht dan niet, klik op de "sollicitatie button" en reageer op deze stageopdracht! Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Amel Kiar, Recruiter, Amel.kiar@devolksbank.nl

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages