MBO/ HBO Meewerkstage ING Lease

Organisatie
ING
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
MBO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Meewerkstage ING Lease Nederland

Als stagiair maak je kennis met het Lease vak. Je werkt samen in een team, welke je ondersteunt bij het verwerken en opmaken van (gefiatteerde) aanvragen. Je hebt dagelijks klantcontact en zult meewerken aan het behalen van de doelstellingen van het team. Het is mogelijk om een (klein) project te draaien, waarvoor max. 25% ruimte beschikbaar wordt gesteld. De overige 75% van je tijd zal je meedraaien in de praktijk. Je doel is om de wens van de klant centraal te laten staan.

Wie zoeken wij?

  • Je bent een gedreven student die graag middels een meewerkstage praktijkervaring op wilt doen in de financiële sector waarbij een rol met klantcontact je heel erg aanspreekt.
  • Je bent een 3de jaars HBO student of een 4de jaars MBO student, bij voorkeur op het gebied van Finance, BE, CE of MER
  • Je kunt uitstekend zelfstandig werken, maar jij vindt het vooral leuk om deel uit te maken van een team.
  • Je bent accuraat en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
  • Je bent klantvriendelijk, stressbestending en werkt ook onder druk zeer nauwkeurig en doelgericht. Je staat stevig in je schoenen en brengt je standpunten krachtig naar voren.

Wie zijn wij?
Je stage zal je volgen op de afdeling Customer Loyalty Teamvan ING Lease Nederland B.V. in Bunnik. Het team van Customer Loyalty Teamhoudt zich bezig met de verwerking van Lease aanvragenen werkt nauw samen met de adviseurs van ING Lease en ING Bank.

Minimale vereisten:

  • Je bent een 3de jaars HBO student of 4de jaars MBO student.
  • Je bent 36 uur in de week beschikbaar.

Lijkt het jou leuk om alle in en outs over Lease te leren en ben jij op zoek naar een uitdagende stage, bel of mail gerust! We komen graag met jou in contact!

Let op! Om stage te kunnen lopen bij ING moet je gedurende de gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages