HR Intern

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Wil jij alles leren over Human Resources en daarmee een verschil maken binnen Knab?

Je gaat uitdagingen niet uit de weg, omdat je een verschil wilt maken met jouw orginele ideeën en overtuigingen. De stage biedt je de mogelijkheid om bij te dragen aan onze Human Resources en organisatiedoelstellingen. Je ondersteund de HR-Manager en de HR Business Partner met onboarding, mobiliteit endoor en uitstroom.Je zult ervaring opdoen in recruitmentactiviteiten zoals cv screening, vacatures plaatsen via ons recruitmentsysteem, gesprekken in plannen en interviews afnemen.

Verdere verantwoordelijkheden zijn:

  • Administratieve taken: Opstellen van contracten, onderhouden van contacten met kandidaten, leveranciers en managers
  • Het beheren en optimaliseren van personeelsdossiers
  • Assisteren bij dagelijkse HR-activiteiten
  • Je helpt alle medewerkers van Knab met hun vragen over compensatie en voordelen, trainingen en HR-Beleid

Het team

Ons HR team (6 fte) bestaat uit een HR-Businesspartner, recruiters, HR-assistenten en de HR manager. Binnen onze afdeling zijn we verantwoordelijk voor het maken en uitvoeren van de HR strategie. Als HR stagiair(e) word je begeleid door de HR Business Partner. Je persoonlijke ontwikkeling is erg belangrijk voor ons en daarom word je continu uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen.

Jouw profiel

  • Je bent een tweede- of derdejaarsstudent die een HBO of WO studie volgt op het gebied van Human Resource Management, Bedrijfskunde, Psychologie of Rechten.
  • Jekunt op de juiste wijze omgaan met vertrouwelijke informatie.
  • Uitstekendebeheersing van de Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondeling. Devoertaal binnen Knab is Engels dus kennis van de Engelse taal is een pré.
  • Jebent beschikbaar vanaf februari 2019 voor 4 of 5 dagen in de week voor eenperiode van 20 weken

Wij bieden

Karakter. Een jonge, snelgroeiende online bank. Geen grijze pakken en aktetassen, maar enkel servicegerichte collega’s die tot het uiterste gaan voor onze klanten

Kantoor. Ruim, licht, open, een eigen bar en een aparte game-room. Zomaar wat kenmerken van ons gloednieuwe kantoorpand in Amsterdam.

Lunch. All-you-can-eat voor een klein bedrag en dan ook nog van bijzonder hoge kwaliteit. Laat dat maar over aan onze eigen horeca-topper Arnoud en zijn team over

Salaris. Een salaris dat meer is dan het bedrag dat we bijschrijven op je rekening. Korting op je hypotheekrente en verzekeringen, een zeer goede pensioensregeling en natuurlijk een gratis Knab betaalrekening.

Vergoeding. Een stagevergoeding van 500 euro per maand (fulltime).

School. Mogelijkheden tot het uitvoeren van studieopdrachten.

Meer informatie

Heb jij interesse in de functie en in Knab? Solliciteer dan direct!

De gesprekken zullen plaatsvinden in ons (huidige) kantoor in Hoofddorp en een pre-employment screening zijn onderdeel van de procedure.

Voor vragen kun je contact opnemen met Doron Jannink via doron.jannink@knab.nl of 0613820357

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: Knab

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages