HBO/WO Meewerkstage - Accountmanager ING Private Banking

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Stageplek bij ING Private Banking Amsterdam

ING Private Banking
Klanten van Private Banking kunnen rekenen op een uiterst persoonlijke dienstverlening. Want bij een belegd vermogen vanaf € 500.000 of een belegbaar vermogen vanaf € 1 miljoen krijgt de klant een persoonlijke Private Banker en Accountmanager. Via een Private Banker en Accountmanager krijgt de klant toegang tot een uitgebreid netwerk van financieel specialisten.


De stage
Als stagiair zal je de werkzaam zijn als meewerkend jr accountmanager voor de afdeling Private Banking. Je gaat samenwerken in een team met een ervaren accountmanager, welke tevens fungeert als jouw stagebegeleider.

Je zult actief zijn in relatiebeheer en de behandeling van diverse klantvraagstukken. Daarnaast voer je afdelingsbrede projecten uit in de sfeer van compliance, kredieten of commercie. Als stagiair doe je op de afdeling Private Banking veel bancaire kennis op en maak je kennis met de wereld van de Private Banking klant.

Profiel
Je bent een HBO/WO student met interesse in de bancaire sector en financiële wereld. Je beheerst uitstekend de Nederlandse taal en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

- Je neemt initiatief

- Je bent klantgericht

- Je hebt doelgericht

- Je kunt goed samenwerken

- Je beschikt over het vermogen te onderzoeken

- Je kunt goed plannen & organiseren

- Je bent gemotiveerd om een goede prestatie te leveren

De aanvang van deze meewerkstage is Februari 2019 voor een periode van max. 9 maanden. Je werkweek is, met name, afhankelijk van de eisen vanuit jouw opleiding. Daarnaast heb je de mogelijkheid om, in overleg met je leidinggevende, je stage zelf verder vorm te geven. In principe kent ING voor een stagiair een 36-urige werkweek.

De standplaats van deze stage is Amsterdam.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden, reageer dan snel op deze vacature en kom met ons in contact. We zien je CV en motivatie graag tegemoet!

Let op! Om stage te kunnen lopen bij ING moet je gedurende de gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages