Stage Trafficmanager Interne Communicatie

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

Als Trafficmanager ben je de spin in het web wat betreft alle publicaties op het intranet van ABN AMRO. Je zorgt ervoor dat het proces tussen de opdrachtgevers en het team publicisten glad verloopt. Het intranet is het centrale punt voor alle medewerkers van ABN AMRO voor dagelijkse informatie en toegang tot essentiele medewerker applicaties. Je richt je primair op het zo goed mogelijk bedienen van de interne klant, zodat hij precies weet wat hij kan verwachten. Klanttevredenheid staat bovenaan. Voor het team publicisten zorg je voor een efficiente werksituatie, waardoor er zoveel mogelijk opdrachten in zo min mogelijk tijd door de juiste persoon afgehandeld kunnen worden. Er wordt bovendien verwacht dat je initiatieven toont t.a.v. het verbeteren van producten en processen en deelneemt in verbeterprojecten.

Voor de functie is HBO niveau vereist, idealiter een relevante richting zoals Communicatie of Bedrijfskunde. Je hebt organisatorisch talent en hebt basis projectmanagementvaardigheden. Je hebt oog voor details, bent punctueel. Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Je spreekt en schrijft goed Engels. Je bent dienstbaar en hebt een sterke wil om oplossingen te bieden. Je staat echter ook stevig in je schoenen en bent stressbestendig.

Interne Communicatie is verantwoordelijk voor alle interne communicatie activiteiten in strategische en tactische zin en is sturend ten aanzien van interne communicatie naar alle onderdelen binnen ABN AMRO nationaal en internationaal. De Raad van Bestuur is een van de opdrachtgevende partijen. Karakteristiek is de dynamiek, creativiteit en professionaliteit en de hoge kwaliteitsstandaarden. Innovatie is een belangrijke drijfveer.

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar: Wendy van den Akker, wendy.van.den.akker@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages