Teammanager ICT Intern Bedrijf

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Jij hebt impact

Bij DNB werk je met impact op financiële stabiliteit en duurzame welvaart. De komende jaren maken we steeds meer gebruik van SAAS applicaties. Met jouw ervaring in het ‘verSaaSen’ ben jij als teammanager ICT Intern Bedrijf de drijvende kracht achter deze verandering!

Zo doe je dat als teammanager ICT Intern Bedrijf bij DNB

Samen met de afdelingsmanager zorg je voor visieontwikkeling op de belangrijke onderwerpen. Aan de hand van het afdelingsbeleid formuleer je doelstellingen voor je eigen team. Je stuurt het team integraal aan: personeelsbeleid, budgettering en automatisering. Dit doe je altijd in samenwerking met anderen en op zo’n manier dat we de geformuleerde DNB-brede doelen en resultaten bereiken.

Wat ga je precies doen?

 • Je stuurt een team aan van 25 medewerkers. Je motiveert hen vanuit jouw vakgebied. Je functioneert als hun sparringpartner en zorgt voor de juiste kennis en competenties binnen jouw team.
 • Je bent een aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot de geleverde dienstverlening.
 • Je optimaliseert de processen en organisatie(-inrichting) van het team.
 • Je stuurt externe leveranciers aan en verzorgt het contractmanagement van de lopende contracten samen met de contractmanager. Je organiseert resourcemanagement, risicomanagement en andere ondersteunende processen voor een optimale dienstverlening

Hier doe je dat

Je werkt als teammanager ICT Intern Bedrijf vanuit Amsterdam bij de divisie ICT. De afdeling ICT Intern Bedrijf is verantwoordelijk voor de ICT dienstverlening aan onze bedrijfsondersteunende afdelingen. Jouw team ontwikkelt en beheert de applicaties voor onder andere HR, Communicatie, Finance, Beveiliging en Facilitair Management. Dit doe je met ongeveer 25 technisch applicatiebeheerders en ontwikkelaars, zowel intern als extern. Een scrumteam is als onderdeel van je team verantwoordelijk voor het SharePoint platform.

Je werkt veel samen met projectleiders, de service delivery manager, de contractmanager, de informatie-architect en de business analist. Het team van betrokken collega’s is kwaliteitsgericht en werkt zelfstandig.. Goed samenwerken staat hoog in het vaandel.

Dit breng je mee

Bij DNB werk je met inhoudelijke professionals. De kwaliteit van het werk van je collega’s is hoog. Daarom vinden we het belangrijk dat jij beschikt over een goede oordeelsvorming. Je stuurt op resultaat en gedrag en je hebt een stevige persoonlijkheid die je effectief kunt inzetten. Kwaliteit is voor jou belangrijk, als leider ben je coachend, innovatief en teamgericht; samenwerking en synergie zijn daarbij sleutelwoorden . Jij boekt resultaten in de vernieuwing en tegelijkertijd lever je samen met je team betrouwbare, kwalitatief hoogstaande ICT dienstverlening aan de klanten. Je weet hierin goed de balans te vinden.

Waar zijn we verder nog naar op zoek?

 • Je hebt een academisch werk- en denkniveau.
 • Je beschikt over minimaal vijf jaar werkervaring binnen de ICT-branche, waarvan minimaal drie jaar (people)managementervaring.
 • Je hebt een visie op, kennis van en ervaring met het beheren van pakketoplossingen en SaaS. diensten zoals HR en financiele pakketten, Sharepoint en Content Management Systemen.
 • Je hebt ervaring als veranderaar, je hebt eerder succesvol een transitie vormgegeven.
 • Jouw mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn uitstekend.

Dit bieden we je

Een 36-urige werkweek met werk midden in de financiële en economische actualiteit. Bij een heel diverse, betrouwbare en maatschappelijk betrokken werkgever, die voortdurend inspeelt op de veranderende eisen van onze omgeving. En die doorlopend innoveert. Dit biedt jou volop kansen je verder te verdiepen en nieuwe ervaringen op te doen. In Nederland, maar ook daarbuiten. Je start met een jaarcontract, bij goed functioneren en wanneer de (organisatorische) omstandigheden niet wijzigen is er uitzicht op voortzetting.

De overige goede arbeidsvoorwaarden die horen bij deze functie:

 • Een salaris van minimaal € 4.500 ,-- en maximaal € 7.000 ,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. De uiteindelijke inschaling is onder meer afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Een 13de maand en 8% vakantietoeslag berekend over 13 maanden.
 • Pensioenopbouw op basis van middelloon met voorwaardelijke indexatie. Eigen bijdrage in de premie 6,1%.
 • Een volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer.
 • Veel mogelijkheden jezelf door opleiding en training zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te blijven ontwikkelen.
 • Een goede balans tussen je professionele en je privéleven.

Dit allemaal bij een werkgever in hartje Amsterdam, die prima per openbaar vervoer bereikbaar is. Waar je bovendien – afhankelijk van je functie – deels thuis kunt werken en waar we ons werk steeds vaker op een agile manier doen.

Solliciteer nu! Want bijdragen aan financiële stabiliteit en duurzame welvaart… dat is werken bij DNB

Wil jij als teammanager ICT Intern Bedrijf werken met impact? Solliciteer dan direct op deze vacature! Als sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk 5 december 2018 een motivatiebrief en je complete cv. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Maria Vemer (manager) via 06 1322 4410 of met Mariska Debrichy (recruiter) via 06 3102 8499 / m.debrichy@dnb.nl. We vertellen je graag meer over wat werken bij DNB zo uniek maakt!

Bij de beoordeling van kandidaten gaan wij heel zorgvuldig te werk. Dat vinden wij als betrouwbare werkgever vanzelfsprekend. Tijdens de selectieprocedure vragen we je daarom een e-assessment te maken en aan het eind van de selectieprocedure nodigen we je uit voor een assessment centre.

Voor de screeningsprocedure is deze functie ingedeeld in profiel 2a, dit betekent dat er een justitieel antecedentenonderzoek plaatsvindt. Ook online screening kan onderdeel zijn van het proces. Meer informatie over de screening vind je op de pagina Solliciteren.

Deze vacature is bedoeld om op te solliciteren, niet voor acquisitie.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: De Nederlandsche Bank

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages