Afstudeerstage (HBO/ WO) Onderzoek Medewerkerstevredenheid ING Zakelijke Kredieten

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Ben jij een ambitieuze student die in staat is de onderste steen boven te krijgen en geïnteresseerd is wat werknemers beweegt? Kan jij vanuit een goed onderbouwt theoretisch kader een onderzoek uitvoeren dat medewerkerstevredenheid binnen onze afdeling in een heel ander perspectief zet? Weet jij de waarnemingen uit je onderzoek om te zetten in een implementatieplan dat gelijk in de praktijk wordt gebracht? Dan is ING Zakelijke Kredieten opzoek naar jou!

De afdeling Zakelijke Kredieten is in augustus 2016 van start gegaan en bestaat uit circa 240 medewerkers. In ‘Customer Loyalty Teams’ van circa 9 medewerkers per team worden kredietaanvragen, -wijzigingen en tussentijdse kredietbeoordelingen behandeld. Onze manier van werken is geheel in lijn met het Agile gedachtengoed zoals dit binnen ING in grote delen van de organisatie is geïmplementeerd. De zelfsturende teams proberen klantwensen niet alleen waar te maken, maar zelfs te overtreffen.

De purpose van onze afdeling is ‘wij bieden de beste service, zodat ondernemers kunnen ondernemen!’ Onze ambitie is ondernemers (proactief) nog meer gemak bieden en onze commerciële activiteiten vergroten. Dat vereist snelle en kwalitatief hoogwaardige service die zorgt voor het optimaliseren van de beleving van onze (potentiële) klanten. Het fundament van deze dienstverlening zijn medewerkers die het beste uit zich zelf en anderen halen.

Wij zijn een dynamische afdeling die zich op het gebied van cultuur sterk ontwikkeld. Ons streven is om de ideale werkomgeving te zijn die door medewerkers wordt ervaren als ‘the place to be’. Net als onze dienstverleningen willen we ook op het gebied van bedrijfscultuur continu blijven verbeteren. Welke facetten van onze cultuur tonen zich niet aan de buitenkant en zijn we ons vaak niet van bewust? Wat kunnen we leren van de wereld om ons heen? Dit soort vragen staan centraal tijdens je onderzoek dat bij voorkeur onderdeel is van een afstudeertraject en in een duo wordt uitgevoerd.

Functie-eisen

  • Je volgt een relevante HBO of WO opleiding
  • Je bent 5-6 maanden fulltime beschikbaar
  • Je hebt affiniteit met medewerkerstevredenheid
  • Je bent pro-actief en je kunt zelfstandig en planmatig werken
  • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden

Enthousiast?

Dan zijn wij benieuwd naar jou!

We nodigen je graag uit om te solliciteren en maken hopelijk binnenkort persoonlijk kennis! Mocht je eerst nog vragen hebben of alvast je enthousiasme willen delen, neem dan gerust contact op met innoveren.sczkv@ing.nl of Jim Walsarie Wolff 06-22387152.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages