HBO/WO Meewerkstage - ING Private Banking 's-Hertogenbosch

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Meewerkstage ING Private Banking

Als Stagiair bij ING Private Banking werk je mee in een boeiend commercieel team waarin je de mogelijkheid hebt om kennis te maken met meerdere aspecten van de bank.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair Client Service Team (CST) dat verantwoordelijk is voor de bediening van Private Banking relaties in de regio. In het team werk je samen met o.a.Accountmanagers, Private Bankers en specialisten op gebied van financieren, beleggen en financiële planning. Zeer ervaren collega’s waar je veel van leert en die je alle ruimte geven om zaken zelf op te pakken. Vanaf dag 1 draai je volwaardig mee in het team. Tenminste, als je iemand bent die -net als je collega’s- de lat voor jezelf hoog legt en ook het initiatief pakt. Jouw rol is om het team in de breedste zin te helpen zo succesvol mogelijk te zijn en verder te groeien in de dienstverlening aan haar Private Banking relaties.

Wat je precies gaat doen?

Je taken zijn zeer divers, maar om een kleine opsomming te geven:

 • Je bereidt gesprekken met relaties voor;
 • Je ondersteunt in de acquisitie van nieuwe relaties;
 • Je analyseert en stelt rapportages op;
 • Je zorgt voor data quality;
 • Je ondersteunt de lokale marktbewerking;
 • Je lost problemen op.

Jouw werkomgeving

Als Stagiair bij ING Private Banking werk je vanuit ons kantoor in Den Bosch.

ING Private Banking werkt voor vermogende relaties in het Private Banking segment. Veelal zijn dit (oud)-ondernemers en vermogende particulieren met complexe strategische vraagstukken. Werken bij ING Private Banking betekent werken in een cultuur waarin het nemen van eindverantwoordelijkheid, het samenwerken in multidisciplinaire teams, vertrouwen op je collega’s en teambelang boven eigenbelang staan. Het doel is met elkaar op deze manier de allerbeste dienstverlening aan relaties te leveren.

Wij zoeken

Je bent sterk analytisch onderlegd, bent nieuwsgierig naar nieuwe dingen en je wilt in alles uitblinken. Maar je hebt ook een sterke en prettige persoonlijkheid. Je kunt goed in een team samenwerken, je denkt in oplossingen, je neemt initiatief, je ondersteunt graag je collega’s in hun werk en altijd het beste doen voor relaties zit in je natuur.

Daarnaast:

 • Volg je minimaal een HBO-opleiding. Bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Commerciële Economie of Financial Services Management;
 • Ben je bijzonder vaardig in het werken met Excel en Powerpoint;
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als in geschrift.
 • Ben je beschikbaar per 1 januari 2019

Wij bieden

 • Een uitdagende en leerzame werkomgeving;
 • Een mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te profileren;
 • Een marktconforme stagevergoeding.

Meer weten of solliciteren?

Herken jij je in dit profiel en ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage met veel verantwoordelijkheden? Heb je nog vragen over deze functie of over ING? Neem dan contact op met Wijnand van Damme via wijnand.van.damme@ing.com.

Wij maken graag kennis met je!

Let op: Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages