HBO/MBO Meewerkstage Private Banking - Heemstede

ING

Stage informatie

Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode:

Type:

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

ING zoekt...

Gemotiveerde stagiair(e) voor een leerzame meewerkstage bij ING Private Banking, rayon Kennemerland (standplaats Heemstede). De stage start in overleg bij voorkeur tussen september 2018 en februari 2019, voor een periode van vijf maanden.

Dit ga je doen

Je ondersteunt tijdens je stageperiode het team Accountmanagers. Zij zijn verantwoordelijk voor zowel uitbreiding als het beheer van de bestaande portefeuille van vermogende particulieren. Je bent de spin in het web tussen de klant, de specialisten en de Private Bankers.

Jij assisteert in eerste instantie bij het analyseren en reviseren van de bestaande klantportefeuille. Je voert diepgaand prospectonderzoek uit en bereidt acquisitie voor. Je organiseert (mede) relatie events. Daarnaast krijg je de ruimte om je stage-opdrachten uit te werken.

Je werkomgeving

Als stagiair ben je onderdeel van het team van Private Banking, rayon Kennemerland. Dit prettige en professionele team bestaat uit in totaal 12 teamleden, waaronder 4 Accountmanagers. Zij bedienen de relaties van ING Private Banking in Kennemerland. Onze relaties bestaan in de regel uit particulieren en ondernemers met een vermogen van minimaal EUR 1 miljoen (sparen/beleggen).

Je werkt in een omgeving waar alles in het teken staat van klanten en klanttevredenheid. Tegelijkertijd is er ook veel ruimte voor kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt gedurende je stageperiode een vaste begeleider die jou met raad & daad terzijde staat.

Je standplaats is ons kantoor Binnenweg 81 in Heemstede. Incidenteel werk je ook vanuit onze kantoren in Haarlem, Hoofddorp, Bloemendaal en Amsterdam. Tijdens je stageperiode bezoek je minimaal één van onze relaties, samen met een specialist en/of Private Banker.

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een leergierige HBO/MBO-student die enthousiast wordt van een uitdagende meewerkstage bij de beste Private Bank van Nederland. Je herkent jezelf in het volgende profiel:

•Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

•Je bent klantvriendelijk, discreet en stressbestending.

•Je hebt affiniteit met cijfers en (financiële) analyses.

•Je staat stevig in je schoenen en toont vertrouwen in jezelf.

•Je bent accuraat en kritisch op eigen werk.

•Één of meerdere WFT’s is een pré.

Ben je enthousiast?

Klik dan op Solliciteren en mail je CV en motivatiebrief. Je kunt ook bellen voor informatie met Mark Jochems, Accountmanager Rayon Kennemerland, telefoon nummer 023-5836302. Kijk voor meer informatie over ons op www.ing.jobs/Nederland

Wij maken graag kennis met je!

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages

Stages