HBO/WO Meewerkstage - (Online) Marketing ING Verzekeren

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Ben jij een enthousiaste, flexibele en gedreven hbo-student(e), op zoek naar een uitdagende en leerzame meewerkstage? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Je wordt onderdeel van het squad Marketing & Distributie van ING Verzekeren. Als squad zijn we verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten en serviceprocessen binnen ING Verzekeren. Dynamiek is bij ING Verzekeren een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Om deze reden werken we op een Agile manier samen, om gezamenlijk onze doelen te kunnen behalen.

Wie ben jij?

Je bent gedreven, flexibel, zelfstandig en weet van aanpakken. Daarnaast zit je in het 2e of 3e jaar van een Marketing gerelateerde opleiding, zoals commerciële economie. Aangezien wij op een Agile manier samenwerken, is het kunnen werken in teamverband een vereiste. Verder kun je ook zelfstandig goed aan de slag, maar je trekt wel aan de bel als je hulp nodig hebt. Kortom: Je hebt wat in je mars en wilt nog meer leren.

Verder onderschrijf je de waarden van ING, vind je het vanzelfsprekend je naar deze waarden te gedragen en ben je net als alle ING medewerkers bereid de Bankierseed af te leggen. Zie voor meer informatie hierover: http://www.ing.jobs/Nederland/Over-ING/Ook-dit-is-ING/ING-Waarden.htm

Wat ga je doen?

Tijdens deze stage ga je veel verschillende (en uitdagende) werkzaamheden verrichten. Je kunt hierbij denken aan online marketing activiteiten, zoals search marketing (SEO / SEA), content creatie voor ING.nl en de mobiele app en het analyseren van de websitebezoeken. Maar ook aan het meehelpen bij de ontwikkeling van een landelijke campagne of het organiseren van een incentive voor de meer dan 1.000 adviseurs in de ING Kantoren.

Voor deze stage moet je het leuk vinden om in teamverband mee te werken, maar vragen ook veel flexibiliteit, ondernemingszin en aanpassingsvermogen. Geen eenvoudige stage dus, maar wel één waar je veel leert en je snel kunt ontwikkelen. Mocht je je snel genoeg ontwikkelen dan kun je kleine (deel)projecten zelf uitvoeren. We verwachten daarom niet alleen dat je je werkzaamheden goed uitvoert, maar ook dat je gevraagd en ongevraagd meedenkt binnen het team.

Wat bieden wij jou?

- Een uitdagende en leerzame stage (looptijd van ca. 20 weken, start in september)

- 36-urige stage werkweek

- Stagevergoeding van € 450 per maand

- Een leuk, divers team

Ben je enthousiast?

Klik dan op Solliciteren. Om je sollicitatie in behandeling te nemen ontvangen, we naast de gevraagde gegevens, ook graag een motivatiebrief en cv.

Je kunt ook bellen voor informatie met Quinta van Rotterdam, 06 - 5367 8806 of Diederik Slooijer, 06 – 4138 9673.

Kijk voor meer informatie over ons op: www.ING.nl/carriere

Let op! O m stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan aan een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages