HBO/WO meewerkstage - Commercie Grootzakelijk Zuid-West

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Als Stagiair Commercie bij ING Grootzakelijk werk je mee in een gedreven commercieel team waarin je de mogelijkheid hebt om kennis te maken met meerdere aspecten van de bank.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair Client Service Team (CST) dat verantwoordelijk is voor de bediening van grootzakelijke klanten in de regio. Nationaal opererende klanten, maar ook klanten met internationale exposure. In het CST werk je samen met o.a. Relatiemanagers, Associates, Lending Specialisten en Consultants Transaction Services. Zeer ervaren collega’s waar je veel van kunt leren en die je alle ruimte geven om zaken zelf op te pakken. Vanaf dag 1 draai je volwaardig mee in het team. Tenminste, als je iemand bent die net als je collega’s de lat voor jezelf hoog legt en het initiatief pakt. Jouw rol is om het team in de breedste zin te helpen zo succesvol mogelijk te zijn en verder te groeien in de dienstverlening aan grootzakelijke klanten.

Wat je precies gaat doen?

Je staat zelf aan het roer en krijgt de vrijheid om te zoeken naar de meest waardevolle invulling van je stage voor jezelf en het team. Onderstaande taken bevinden zich in principe in je takenpakket:

  • Je voert marktanalyses uit en presenteert de uitkomsten;
  • Je werkt aan kwalitatief hoogwaardige klantpresentaties;
  • Je bereidt gesprekken met klanten en prospects voor;
  • Je voert analyses uit van de commerciële performance van het CST.

Jouw werkomgeving

Als Stagiair bij ING Grootzakelijk werk je vanuit ons kantoor in Rotterdam. Multidisciplinaire CST’s werken vanuit een sectorfocus aan een optimale bediening van klanten en prospects in het Grootzakelijke segment. Dit zijn ondernemingen met vaak complexe strategische vraagstukken en financiële behoeften. De sectorfocus van jouw CST is zakelijke dienstverlening. Dit team – bestaand uit 12 collega’s – houdt zich voornamelijk bezig met ondernemingen die actief zijn in de ICT, HR-dienstverlening (Flex), groene energie, leisure en verhuur. Op dit moment bedient het CST omstreeks 200 relaties.

Werken binnen ING Grootzakelijk betekent werken in een cultuur waarin het nemen van eindverantwoordelijkheid, het samenwerken in multidisciplinaire teams, vertrouwen op je collega’s en teambelang boven eigenbelang centraal staat. We werken volgens de ‘agile way of working’.

Wij zoeken een in analytisch opzicht messcherpe Stagiair met de ambitie het verschil te maken

Kort samengevat: je bent het neusje van de zalm. Je bent namelijk uitzonderlijk analytisch, je bent nieuwsgierig naar nieuwe dingen en je wilt in alles uitblinken. Maar je hebt ook een sterke en prettige persoonlijkheid. Je kunt goed in een team samenwerken, je denkt in oplossingen, je neemt initiatief, je ondersteunt graag je collega’s in hun werk en altijd het beste voor hebben met klanten, zit in je natuur.

Daarnaast:

  • Volg je een HBO- of WO-opleiding. Bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Financial Services Management of Bedrijfseconomie;
  • Ben je bijzonder vaardig in het werken met Excel en Powerpoint;
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als in geschrift.

Wij bieden

  • Een uitdagende en leerzame omgeving;
  • Een mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te profileren;
  • Een marktconforme stagevergoeding.

Meer weten of solliciteren?

Herken jij je in dit profiel en ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage met veel verantwoordelijkheden per 1 februari? Heb je nog vragen over deze functie of over ING? Neem dan contact op met Martijn Wielaart (Associate) viamartijn.wielaart@ing.comof Jeroen Adriaanse (Associate) viajeroen.adriaanse@ing.com.

Take it on and make it happen!

Let op:Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages