HBO meewerkstage Adviesteam Zakelijk Groene Hart

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Wat is het Adviesteam Zakelijk?
Het Adviesteam Zakelijk bestaat uit een team Adviseurs Zakelijk met ieder een focus op een eigen marktgebied. De Adviseur Zakelijk bedient op verschillende manieren (face-to-face, of via call, video, social media) en in de volledige breedte MKB-ondernemers in zijn rayon. Daarbij is het doel om deze zakelijke klanten financieel ‘fitter’ te maken, helpen succesvol te zijn, elke keer weer positief te verrassen en de relatie met hen te verdiepen.

Wie zoeken wij

Je bent een gedreven student die graag middels een meewerkstage praktijkervaring op wilt doen in de financiële sector waarbij een rol met klantcontact je heel erg aanspreekt. Hierbij vind je het interessant om mee te denken over manieren om de positie van ING in de markt te versterken. Je kunt uitstekend zelfstandig werken, maar jij vindt het vooral leuk om deel uit te maken van een team waarbij je helpt om de doelstellingen van het team te behalen. Je bent extravert en neemt actief deel aan gesprekken. Je vindt het een leuke uitdaging om de Zakelijke Adviseurs aan tafel te krijgen bij potentiële en bestaande klanten door te bellen voor het maken van afspraken. Je houdt je eigen performance en die van de Zakelijke Adviseurs bij door sales analyses uit te voeren en rapporteert aan de Rayon Manager.

Wie ben jij

  • Je staat ingeschreven bij een hogeschool en volgt bijvoorbeeld Financial Service Management, Commerciële Economie, of Bedrijfseconomie;
  • Je kunt een Balans-, en Winst- en Verliesrekening lezen;
  • Je kunt werken met verschillende programma’s in Microsoft Office (Excel, Powerpoint, Word);
  • Ondernemende mentaliteit;
  • Resultaat gedreven;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlands taal, zowel in woord als in geschrift;
  • Werkzaamheden; voorbereiden van klantafspraken (- Afspraken maken vanuit warme en koude leads, - Cijfers beoordelen - Ondersteunen bij klantvragen - Administratieve werkzaamheden - Sales- en performance analyses uitvoeren)

Kort samengevat: je bent het neusje van de zalm. Je bent namelijk uitzonderlijk commercieel en analytisch, je bent nieuwsgierig naar nieuwe dingen en je wilt in alles uitblinken. Maar je hebt ook een sterke en prettige persoonlijkheid. Je kunt goed in een team samenwerken, je denkt in oplossingen, je neemt initiatief, je ondersteunt graag je collega’s in hun werk en altijd het beste doen voor klanten zit in je natuur.

Jouw werkomgeving

Als Stagiair bij ING Adviesteam Zakelijk werk je vanuit ons ING kantoor in Alphen aan den Rhijn of Leiden.

Wij bieden

  • Een mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te profileren
  • Een uitdagende en leerzame omgeving;
  • Een marktconforme stage vergoeding.

Ben je enthousiast?

Herken jij je in dit profiel en ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage met veel verantwoordelijkheden per 1 april ? Heb je nog vragen over deze functie of over ING? Neem dan contact op met Erik van Vliet (Rayon Manager Den Haag - Groene Hart) via erik.vanvliet@ing.nl We maken graag kennis met je! Ben jij al zeker van je keuze en wil jij aan de slag binnen ING? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton en laat je CV en motivatiebrief achter.

Let op: Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages