Stage App Ontwikkelaar

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau:

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Het Innovation Centre is een dynamische werkomgeving in het hart van ABN AMRO. Vanuit jouw expertise en vakgebied ondersteun je collega's bij het realiseren van een ambitieus en innovatief project omtrent app ontwikkeling. Je denkt en werkt mee aan het project en krijgt daarnaast veel ruimte om ook daadwerkelijk apps te ontwikkelen.

Wij zoeken mensen met passie en drive. Jij bent bezig met een HBO of universitaire  ICT opleiding of hebt deze recent afgerond. Jij hebt een passie voor het ontwikkelen van apps, gelooft in wat je doet en weet er vurig over te vertellen. Je bent een talentvolle ontwikkelaar, gedreven en leergierig. Je bent bereid om met ons die extra stap te zetten om mee te bouwen aan de bank van morgen. Wij kunnen op jou bouwen.
Gevraagde competenties
• HBO of WO denkniveau
• HTML5 ontwikkelkennis
• Passie en drive
• Can do-mentaliteit

Het Innovation Centre bouwt aan een innovatief ABN AMRO. Wij streven ernaar om van ABN AMRO de meest innovatieve bank te maken. Dat doen we samen met onze collega's uit de business, klanten en partners. We initiëren innovatie-challenges, accelerators en experimenten, en gaan zo actief op zoek naar nieuwe proposities en business modellen.

Stage lopen bij ABN AMRO en het Innovation Centre betekent werken met professionals. Een dynamische omgeving met gepassioneerde collega's met een can do-mentaliteit. Een uitgelezen kans om jouw talent in de praktijk te bewijzen, mee te bouwen aan de bank van morgen en ABN AMRO écht te leren kennen. Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar: marloes.zeeman-antheunis@nl.abnamro.com                      

Zorg dat je motivatie uiterlijk woensdag 17 september bij ons is. De gesprekken vinden  plaats tussen 23 en 26 september, onderdeel van de selectie is dat je een developer test doet. Bij voorkeur start je begin of midden oktober voor een periode van minimaal 3 maanden.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages