Stage Office Management, medewerker secretariaat

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Maak van iedere dag een WOW-dag! Voor jezelf én voor zakelijke klanten.
Ben je op zoek naar een functie in het zakelijk domein van ING en is de klant verrassen én ontzorgen je passie, dan is dit je kans! Wij zoeken jou! Sinds augustus 2016 werken wij in een baanbrekend nieuw concept: Direct vooruit! Hiermee willen wij onze zakelijke klanten een unieke dienstverlening geven die nog niet in Nederland voorhanden is. Bovendien gaan we op een hele andere manier werken. Waarom? Vooral om op het gebied van zakelijke kredietverlening klanten nog beter te kunnen helpen. Dit doen we door in onze dienstverlening verder te gaan dan uitsluitend het aanbieden van bank gerelateerde producten. We willen in de breedste zin inspelen op de individuele behoefte van de klant in alle opzichten, anytime, anyplace.

Onze nieuwe werkwijze is gebaseerd op 5 principes: Ambities realiseren, Voorspelbaar & snel, Digitaal en Persoonlijk, Heldere taal en Alles eenvoudig. Daarbij willen we overdrachtsmomenten tot een minimum beperken en met z’n allen op een uniforme manier werken. De Super circle zorgt voor de volledige servicing van de MKB klanten. Zowel het behandelen van een aanvraag, als het uitvoeren van revisies, de intake en het beoordelen van wijzigingsverzoeken. Alles E2E. We ontzorgen én verrassen onze klanten! En daarvoor zoeken we jou! Als jij met plezier werkt merken onze klanten dit ook. En zo kunnen we een nog betere service bieden en meer voor klanten betekenen. Het doel is niet alleen om onze klanten elke dag ‘WOW’ te laten roepen, maar ook onze mensen! Maar…. je moet natuurlijk wel bij de nieuwe organisatie passen. Dat heeft niet alleen te maken met wat je kunt en wat je weet. Sterker nog, je persoonlijkheid is minstens zo belangrijk om succesvol te worden in de functies ‘nieuwe stijl’.

ING Domestic Bank zet de stap naar een nieuwe organisatie die volledig conform het Agile gedachtegoed werkt. Dit doen we vooral omdat we daarmee de dienstverlening aan onze klanten verder kunnen verbeteren. Maar minstens zo belangrijk vinden we het dat onze medewerkers daardoor hun werk met nog meer plezier gaan doen en de ruimte krijgen om iedere dag weer het beste uit zichzelf te halen.
Zie voor meer informatie over onze manier van werken: http://www.ing.jobs/Nederland/Over-ING/Wat-ING-biedt/Agile-werken.htm.

Wat ga je als Medewerker Secretariaat precies doen?
Als medewerker secretariaat ondersteun je het Office Management op alle gebieden. Tevens assisteer je de secretaresse bij haar dagelijkse werkzaamheden voor de Super circle lead. Daarnaast vervang je haar bij afwezigheid. Naast de Super circle Lead maken ook de Team Leads gebruik van je diensten. Denk hierbij aan het beheren van agenda’s, het inplannen van afspraken met daaruit voortvloeiende taken, je beheert de mailbox, helpt mee in het plannen van events en pakt HR zaken op. Al met al ben je onmisbaar binnen de Super circle.

Wat vraagt dit precies van jou?
• Je pakt zaken actief op en maakt ze waar.
• Je bent integer in de behandeling van vertrouwelijke zaken.
• Plannen en organiseren zit in je bloed.
• Je bent in staat om zelfstandig te werken.
• Je kunt prioriteren en tijdig de hulpvraag stellen.

Wat wordt jouw plek in de nieuwe organisatie?
Als medewerker secretariaat maak je deel uit van het Office Management Team en val je onder de secretaresse.


Daarnaast vragen we van je:
•Dat je een relevante opleiding volgt;
•Beschikbaar bent voor minimaal 3 maanden, te starten vanaf februari 2018 (of eerder in overleg);
•Dat je een persoonlijkheid en de vaardigheden hebt om optimaal te kunnen functioneren in een Agile omgeving;
•Dat je minimaal 28 uur per week beschikbaar bent; en dat je het geen probleem vindt om ook zelf in de verruimde openingstijden van 08.00-20:00 uur te werken.

Herken jij jezelf in dit verhaal, dan ontmoeten wij je graag! Wij zijn nieuwsgierig!

Voor meer informatie graag contact opnemen met Sebastian Snijder, sebatian.snijder@ing.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages