HBO/WO Stagiair Sales Regio Zuid-Oost

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

ING zoekt een:

Klantgerichte, commercieel ingesteldeHBO of WO stagiair die meewerkt op de sales afdeling van ING Grootzakelijk, gevestigd in Eindhoven. Voor een periode van minimaalvier maanden.

Dit ga je doen

Je werkt mee op de sales afdelingvan ING Grootzakelijk, regio Zuid-Oost. Hier worden dagelijks de grootzakelijke klanten van ING bedient die gevestigd zijn in onze regio. Je ondersteunt de associates en relatiemanagersbij hun dagelijkse werkzaamheden. Dit houdt in dat jete maken krijgt met bijvoorbeeld aanvragenvoor het openen van rekeningen enkredietaanvragen, maar ook met (internationaal) betalingsverkeer en 'customer due diligence' (klantonderzoek).

Je werkomgeving

ING Grootbedrijf, regio Zuid-Oost is een dynamischeafdeling waarde grootzakelijke ondernemingen op basis van de sector waarin zij actief zijn worden bediend. Het klantencontact vindt plaats op deze afdeling en vervolgens ondersteunen andere afdelingen binnen Grootzakelijk om aan het klantverzoek te voldoen. Op de afdeling werken circa 47 mensen.

Wie ben jij?

Jij bent een klantgericht persoonmet de volgendeeigenschappen:

- communicatief en sociaal vaardig

- pro-actief

- teamspeler

- resultaatgericht

- Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift

- Je studeert aan HBO CE/BE of een bedrijfskundige of economische studie aan de Universiteit enje hebt interesse in het bankwezen

Ben je enthousiast?

Klik dan op solliciteren. Je kunt voor meer informatie ook bellen met Raymond Klaassen, tel 06-54914619 of een e-mail sturen naar raymond.klaassen@ing.nl. Voor meer informatie over ING, check: www.ING.nl/werken.

Wijmaken graag kennis met je!

Let op! Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages