Stage voor student Hogere Agrarische School

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau:

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Dan zijn wij op zoek naar jou!

In overleg bepalen we de stageopdracht in combinatie met jouw werkzaamheden. Stageopdracht moet voldoen aan de door jouw gewenste persoonlijke ontwikkeling en aansluiten bij jouw interesse maar ook een bijdrage leveren aan de resultaten van het Agriteam.

Ambiteuze HASser bent die openstaat voor nieuwe uitdagingen, weet van aan- en doorpakken en ook persoonlijk wil groeien op competenties en vaardigheden.

Je werkt met het Agriteam voor agrarische relaties en prospects in Oost-Brabant en Limburg. In het team werken (assistant)relatiemanagers die door mentaliteit, creativiteit, originaliteit en snelheid het verschil maken met de marktleider. Kortom een dynamische omgeving waar ook je persoonlijke ontwikkeling stevig aan bod komt.

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar: Hans Schoenmakers, hans.schoenmakers@nl.abnamro.com of bel: 06-13176704

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages