Private Banking, Almere

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

Stagiair(e) Private Banking, Almere

Afdeling:    Healthcare
Standplaats:    Almere

Van Lanschot is de oudste onafhankelijke bank van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737. Van Lanschot biedt fullservicedienstverlening aan vermogende particulieren in Nederland en België en aan ondernemers en hun ondernemingen. Van Lanschot staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, waarin advisering, persoonlijke service en maatwerk centraal staan. De belangen van de klant staan voorop bij haar dienstverlening. Dat blijkt onder andere uit de transparante kostenstructuur van de diensten die zij aanbiedt. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen blijft Van Lanschot investeren in de vakbekwaamheid en de deskundigheid van haar medewerkers.

Voor ons kantoor Healthcare zijn wij op zoek naar een stagiair(e) Private Banking. Kantoor Healthcare rekent tot haar doelgroep de individuele medische beroepsbeoefenaars als ook de medische ondernemer. Met in totaal 25 medewerkers geven wij richting aan een groeiscenario.

Wat ga je bij Van Lanschot doen?
Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:

  • Het ondersteunen van het vaste team van assistant private bankers bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden.
  • Het verzorgen van inhoudelijke, administratieve en ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de verkoopprocessen binnen de afdeling Private Banking, gericht op het leveren van een actieve bijdrage aan het bereiken van commerciële doelstellingen.
  • Projecten voorbereiden en uitwerken.

Herken jij je in dit Van Lanschot profiel?
Werken bij Van Lanschot betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: onafhankelijk, betrokken, deskundig en gedreven.  

  • Je volgt een hbo–opleiding, bent  tweedejaars of hoger, en hebt ambities in de financiële wereld.
  • Je bent representatief, accuraat en goed georganiseerd.
  • Je bent gemotiveerd en kunt goed zelfstandig werken.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Ben je geïnteresseerd?
Neem dan contact met ons op. Voor nadere informatie kun je bellen met Pauline Kreeft, kantoor Healthcare, op telefoonnummer (036) 548 27 06 of met de afdeling Recruitment op telefoonnummer (073) 548 72 60.

Hier kun je direct solliciteren.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: Van Lanschot

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages