HBO Meewerkstage ING Verzekeren

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

ING zoekt....
Een enthousiaste stagiair voor de (marketing)afdeling ING Verzekeren. Dit ga je doen
De ING kantoren en adviesteams zijn essentieel voor ING Verzekeren. Veel klanten worden via deze kanalen geïnformeerd over het belang van goede verzekeringen. En onze klanten waarderen dit zo goed, dat ze in veel gevallen hun verzekeringen onderbrengen bij ING. Deze positieve klantbeleving willen we continu verbeteren. Voor onze klanten en onze adviseurs. Hiervoor lopen verschillende grote en kleine projecten.

Je werkomgeving

Bij ING Verzekeren is dynamiek een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Daarom werken we samen in een Scrumteam op een Agile manier. In deze stage moet je het dus leuk vinden om in teamverband mee te werken, maar vragen dus ook veel flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

Wie ben jij?

Tijdens de stage help jij mee bij de werkzaamheden van kleine en grote projecten voor de ING kantoren, adviesteams en online marketing activiteiten bij ING Verzekeren. Geen eenvoudige stage dus, maar wel één waar je veel leert en je snel kunt ontwikkelen. Mocht je je snel genoeg ontwikkelen dan kun je kleine (deel)projecten zelf uit te voeren. We verwachten daarom niet alleen dat je je werkzaamheden goed uitvoert maar ook dat je gevraagd en ongevraagd meedenkt binnen het team. Je kunt zelfstandig en hard werken, maar trekt wel aan de bel als je hulp nodig hebt. Kortom: Je hebt wat in je mars en wilt nog meer leren.

Verder onderschrijf je de waarden van ING, vind je het vanzelfsprekend je in je werk ook naar deze waarden te gedragen en ben je net als alle ING medewerkers bereid de bankierseed af te leggen. Zie voor meer informatie hierover: http://www.ing.jobs/Nederland/Over-ING/Ook-dit-is-ING/ING-Waarden.htm

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Zelfstandig
  • Flexibel
  • Teamplayer
  • Analytisch
  • Commerciële- of marketingstudie

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende en leerzame stage

  • 36-urige stage werkweek

  • Stagevergoeding van € 450 per maand

Ben je enthousiast?

Klik dan op Solliciteren. Je kunt ook bellen voor informatie met Diederik Slooijer, 06-41 389 673. Kijk voor meer informatie over ons op: www.ING.nl/carriere

Deze vacature sluit op 31 december, wij maken graag kennis met je!

Let op : om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan aan een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages