HBO Stage Grootzakelijk NoordWest

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Meewerkstage ING Grootzakelijk

Als Stagiair bij ING Grootzakelijk werk je mee in een boeiend commercieel team waarin je de mogelijkheid hebt om kennis te maken met meerdere aspecten van de bank.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair Client Service Team (CST) dat verantwoordelijk is voor de bediening van grootzakelijke klanten in de regio. Nationaal opererende klanten, maar ook klanten met internationale exposure. In het team werk je samen met o.a. Relatiemanagers, Lending Specialisten, Associates en product specialisten. Zeer ervaren collega’s waar je veel van leert en die je alle ruimte geven om zaken zelf op te pakken. Vanaf dag 1 draai je volwaardig mee in het team. Tenminste, als je iemand bent die net als je collega’s de lat voor jezelf hoog legt en ook het initiatief pakt. Jouw rol is om het team in de breedste zin te helpen zo succesvol mogelijk te zijn en verder te groeien in de dienstverlening aan grootzakelijke klanten.

Wat je precies gaat doen?

Dat is nogal wat en het ligt ook een beetje aan jezelf. Maar om een paar belangrijke taken te noemen:

 • Je voert marktanalyses uit;
 • Je werkt aan kwalitatief hoogwaardige klantpresentaties;
 • Je bereidt gesprekken met klanten voor;
 • Je lost problemen op;
 • Je zorgt voor data quality.

Jouw werkomgeving

Als Stagiair bij ING Grootzakelijk werk je vanuit ons kantoor in Amsterdam. Je maakt deel uit van een CST, dat verder bestaat uit een Relatiemanager, een Lending Specialist, een Associate en diverse product specialisten.

ING Grootzakelijk werkt voor mooie klanten in het grootzakelijke segment. Allemaal klanten met een complexe productbehoefte en met complexe strategische vraagstukken. Werken binnen ING Grootzakelijk betekent werken in een cultuur waarin het nemen van eindverantwoordelijkheid, het samenwerken in multidisciplinaire teams, vertrouwen op je collega’s en teambelang boven eigenbelang centraal staat. Het doel is met elkaar op deze manier de allerbeste dienstverlening aan klanten te leveren.

Wij zoeken een in analytisch opzicht messcherpe Stagiair met de ambitie om in alles uit te blinken

Kort samengevat: je bent het neusje van de zalm. Je bent namelijk uitzonderlijk analytisch, je bent nieuwsgierig naar nieuwe dingen en je wilt in alles uitblinken. Maar je hebt ook een sterke en prettige persoonlijkheid. Je kunt goed in een team samenwerken, je denkt in oplossingen, je neemt initiatief, je ondersteunt graag je collega’s in hun werk en altijd het beste doen voor klanten zit in je natuur.

Daarnaast:

 • Volg je minimaal een HBO-opleiding. Bijvoorbeeld Bedrijfskunde , Financial Services Management of Bedrijfseconomie;
 • Ben je bijzonder vaardig in het werken met Excel en Powerpoint;
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als in geschrift.

Wij bieden

 • Een uitdagende en leerzame omgeving;
 • Een mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te profileren;
 • Een marktconforme stage vergoeding.

Meer weten of solliciteren?

Herken jij je in dit profiel en ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage met veel verantwoordelijkheden? Heb je nog vragen over deze functie of over ING? Neem dan contact op met Gino Schuur (Associate) via gino.schuur@ing.nl of Bastiaan Smit (Associate) via bastiaan.smit@ing.nl.

Wij maken graag kennis met je!

Let op: Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages