MBO Stagiair Kantoren

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
MBO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Als stagiair leer je kennis maken met het financiële vak. Je inspireert, activeert en adviseert klanten waarbij het (advies)gesprek onderdeel is van een omnichannel klantreis.

Je doel is om klanten financieel fit(ter) te makenente empowerenom meer dagelijkse bankzaken digitaal te gaan doen.Zo vergroten we de klanttevredenheid en help je ING een merk te worden om van te houden! De kantoren waar je werkzaam zult zijn, zijn Barendrecht, Ridderkerk en Zwijndrecht.

Wie zoeken wij?

  • Je bent een gedreven student die graag middels een meewerkstage praktijkervaring op wilt doen in de financiële sector waarbij een rol met klantcontact je heel erg aanspreekt.
  • Hierbij vind je het interessant om mee te denken over manieren om de positie van ING in de markt te versterken.
  • Je kunt uitstekend zelfstandig werken, maar jij vindt het vooral leuk om deel uit te maken van een team waarbij je helpt om de doelstellingen van het team te behalen.
  • Je bent extravert en neemt actief deel aan gesprekken. Je vindt het een leuke uitdaging om klanten te bellen, te helpen met klantvragen en om klantgesprekken te voeren.
  • Minimaal 20 weken beschikbaarheid.

Minimale vereisten:

  • Je beschikt over WFT Basis
  • WFT Consumptief Krediet en WFT Schadeverzekeringen Particulier is een pré
  • Je bent vanaf 1februari 32 uur in de week beschikbaar.

Lijkt het jou leuk om klanten te adviseren en ben jij op zoek naar een uitdagende stage, bel of mail gerust! We komen graag met jou in contact! Je kunt contact opnemen met Floris van der Weide: floris.van.der.weide@ing.nl.

Let op! Om stage te kunnen lopen bij ING moet je gedurende de gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages