HBO Meewerkstage ING Lease

Organisatie
ING
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
MBO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

HBO Meewerkstage ING Lease Nederland

Als stagiair(e) maak je kennis met het Lease vak. Je werkt samen in een team, welke je ondersteund bij het verwerken en opmaken van (gefiatteerde) aanvragen. Je hebt dagelijks klantcontact en zult meewerken aan het behalen van de doelstellingen van het team. Het is mogelijk om een (klein) project te draaien, waarvoor max. 25% ruimte beschikbaar wordt gesteld. De overige 75% van je tijd zul je meedraaien in de praktijk. Je doel is om de wens van de klant centraal te laten staan.

Wie zoeken wij?

  • Je bent een gedreven student die graag middels een meewerkstage praktijkervaring op wilt doen in de financiële sector waarbij een rol met klantcontact je heel erg aanspreekt.
  • Je bent een 3de jaars HBO student of een 4de jaars MBO student, bij voorkeur op het gebied van Finance, BE, CE of MER voor een stage in de periode februari 2018 – juni 2018.
  • Je kunt uitstekend zelfstandig werken, maar jij vindt het vooral leuk om deel uit te maken van een team.
  • Je bent accuraat en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
  • Je bent klantvriendelijk, stressbestending en werkt ook onder druk zeer nauwkeurig en doelgericht. Je staat stevig in je schoenen en brengt je standpunten krachtig naar voren.

Wie zijn wij?
Je stage zal je volgen op de afdeling Interne Asset Specialisten van ING Lease Nederland B.V. in Bunnik. Het team van Interne Asset Specialisten houdt zich bezig met de verwerking van lease aanvragen voor alle segmenten, te weten MKB, Groot-Zakelijk en Corporate Clients & Vendor en werkt nauw samen met de externe sales personen van ING Lease.

Minimale vereisten:

  • Je bent een 3de jaars HBO student of 4de jaars MBO student.
  • Je bent vanaf Februari 36 uur in de week beschikbaar.

Lijkt het jou leuk om alle in en outs over lease te leren en ben jij op zoek naar een uitdagende stage, bel of mail gerust! We komen graag met jou in contact!

Let op! Om stage te kunnen lopen bij ING moet je gedurende de gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages