WO Meewerkstage Acquisition Finance & Structured Lending (AF&SL) bij ING Grootzakelijk

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Betrokken bij deals op het gebied van complexe financieringen

Als meewerk stagiair Acquisition Finance & Structured Lending (AF&SL) bij ING Grootzakelijk, assisteer je zowel inhoudelijk als commercieel bij overnamefinancieringen en structured lending transacties. Als onderdeel van het deal team ben je mede-verantwoordelijk voor het realiseren van de beste deal, in aansluiting op de vraag van grootzakelijke klanten en prospects. Dat houdt in dat we zorgen voor de optimale kredietstructuur, waarbij moet worden afgestemd met alle betrokken partijen; binnen ING met financieringsafdelingen zoals Lease, Commercial Finance en Risk, maar ook buiten ING, bijvoorbeeld met andere banken. Per transactie wordt een nieuw dealteam gevormd, waarin je een belangrijke bijdrage kunt leveren. Het kort cyclische karakter van de transacties zorgt daarbij voor veel dynamiek en betekent dat je in veel kunt leren over verschillende klanten en markten.

Jouw werkomgeving

Als stagiair Acquisition Finance & Structured Lending loop je mee in een zelfsturend team van circa 30 AF&SL specialisten vanuit het hoofdkantoor van ING in Amsterdam.

ING Grootzakelijk werkt voor klanten aan de bovenkant van het zakelijk segment met een complexe productbehoefte. Stage lopen binnen ING Grootzakelijk betekent een stage in een cultuur waarin het nemen van eindverantwoordelijkheid, het samenwerken in multidisciplinaire teams, vertrouwen op je collega’s en teambelang boven eigenbelang centraal staan. We leveren de allerbeste dienstverlening, waarbij het doel steeds is de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Wij zoeken: een gedreven, klantgerichte WO student met sterke sociale vaardigheden

Je bent analytisch sterk, creatief en hebt affiniteit met financiële vraagstukken. Bovendien beschik je over de persoonlijkheid en (commerciële) vaardigheden om te kunnen aanhaken op klantgesprekken en te kunnen schakelen met veel verschillende partijen om zo transacties tot een succes te maken. Daarnaast kun je goed in een team samenwerken, ben je stressbestendig en heb je een 24/7 mentaliteit.

Daarnaast:

  • Volg je een master-opleiding, bij voorkeur in de economische of financiële richting, aangevuld met extra-curriculaire activiteiten
  • Ben je vaardig met Powerpoint en Excel
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als in geschrift
  • Ben je op zoek naar een stage van 6 maanden

Voor meer informatie graag contact opnemen met Phylicia Mac Intosh

Phylicia.MacIntosh@ing.com

Let op: Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages