WO Meewerkstage Talent Acquisition – Campus Recruitment

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

ING zoekt..

Een enthousiaste WO stagiair voor de afdeling Talent Acquisition binnen het team Campus Recruitment. Als stagiair binnen dit team werk je volledig mee in de dagelijkse campus recruitment werkzaamheden. Je bentvolwaardig onderdeel van het team en leertalle ins and outs over campus recruitment. Je stage start beginfebruari (precieze startdatum in overleg).

Dit ga je doen

  • Je helpt bij de organisatie van Inhouse events en werving voor het ING Traineeship.
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor alles rondom stages richting de managers en doet ook de operationele taken in het stageproces.
  • Je bent eenenthousiaste promotor van stages intern en extern,beheerder van de online stage community enorganiseert samen met je medestagiairs borrels en andere activiteiten om je stage bij ING nog leuker te maken.
  • De werving en selectie van Meet a Trainee, een programma waarbij veelbelovende studenten informeel kennis kunnen maken met huidige trainees binnen ING.

Je werkomgeving

Als Campus Recruitment stagiaire kom je te werken binnen Talent Acquisition, onderdeel van de afdeling People Services (de HR organisatie van ING). Deze afdeling is verantwoordelijk voor de werving en aanname van ING personeel, zowel intern als extern, van reguliere functies tot management posities. Je neemt plaats in het Campus Recruitment gilde van 4 jonge en enthousiaste collega’s. Dit team is verantwoordelijk voor het stageaanbod, het traineeship en startersfuncties.

Wie ben jij?

  • Je volgt een opleiding in de richting van HRM, Communicatie, Bedrijfskunde of Marketing.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.?
  • Je bent resultaatgericht, flexibel en accuraat. Je werkt dan ook goed samen met je collega’s, maar durft zelf initiatief te nemen en voor je eigen ideeën op te komen.

Bepaal in overleg jouw werktijden

Samen met je stagebegeleider verdeel je de 36 uur over de week. Je kunt jouw stage dus goed combineren met eventuele verplichtingen die je hebt voor je opleiding.

?

Solliciteren of eerst meer weten??

Weet jij nu al dat je stage wilt lopen bij ING? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton.

?

Heb je nog vragen over deze stage? Of wil je meer weten over ING als werkgever? Neem dan contact op metSannemarije Kleisen(06 – 12 05 79 79).

?

Let op: Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages