HBO Stagiair Private Wealth & Asset Management-1

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant


ING zoekt een:
Gemotiveerde en accurate stagiair voor een leerzame meewerkstage bij Private Wealth & Asset Management. De stage start in februari 2018, voor een periode van vijf maanden.

Wat ga je doen?
Samen met de Junior Account Managers ondersteun je de Client Service Teams. Het Client Service Team is verantwoordelijk voor de bediening van de grootste Private Banking klanten. Dit is de meest veeleisende klantengroep van ING Private Banking. De werkzaamheden voor deze klantengroep zijn veelal maatwerkoplossingen voor hun financiële behoeften en wensen.
Samen met de Client Service Teams lever je een belangrijke bijdrage aan de klanttevredenheid. Je assisteert mede bij overboekingen, (beleggings)rapportages, dossiervorming, het opstellen van (maatwerk) offertes en zekerheden, overstandenbeheer en correspondentie. In overleg met het Client Service Team behandel je klachten en los je problemen op rondom de dienstverlening.

Wie zijn wij?
De afdeling Private Wealth & Asset Management bedient de top van de particuliere klanten, namelijk de families en ondernemers met een eigen vermogen van minimaal 25 miljoen euro. De afdeling Private Wealth & Asset Management bestaat uit 14 Client Service Teams. Elk team bestaat uit een Wealth Manager, een Account Manager, een Junior Account Manager, een Financial Engineer, een Kredietspecialist en een Private Asset Manager.

Wie ben jij?
Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, bij voorkeur ook in het Engels. Je bent klantvriendelijk, discreet, stressbestending en werkt ook onder druk zeer nauwkeurig en doelgericht. Je staat stevig in je schoenen, brengt je standpunten krachtig naar voren en toont vertrouwen in jezelf.


Ben je enthousiast?
Klik dan op de 'solliciteer' button. Voor vragen kun je contact opnemen met Bram van Keulen: +31205273206

Wij maken graag kennis met je!

Let op! Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages