HBO Meewerkstage Communicatie / Employer Branding

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Ben jij creatief, taalkundig sterk en wil jij je eigen bedachte posts op de website, Twitter, Instagram en LinkedIn pagina van werken bij ING terug zien? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Je bent helemaal thuis in social media kanalen, je gaat samen met een ervaren marketeer de social media aanpak voor arbeidsmarktcommunicatie en employer branding uitwerken. Je gaat proactief op zoek naar relevante content en ontwikkelingen binnen én buiten de organisatie die interessant zijn om te delen via verschillende social media kanalen.

Tijdens je stage ben je ook verantwoordelijk voor de website van werken bij ING (ING.nl/carrière). Denk hierbij aan werkzaamheden als: teksten redigeren, korte teksten schrijven, de juiste informatie op de juiste plaats zetten en de website up-to-date houden. Je regelt interviews met collega’s over bepaalde thema’s en regelt ook de fotografie.

Alle online communicatie via onze website en social media kanalen analyseer je periodiek. Op basis van deze analyses geef je aanbevelingen voor verbeteringen.

Als je laat zien dat je meer verantwoordelijkheden/taken kunt en wilt opnemen, krijg je binnen het team alle ruimte en volop ondersteuning om zelfstandig aan de slag te gaan.

Je werkomgeving

Het team Employer Brand Activation is onderdeel van de afdeling Talent Acquisition en richt zich specifiek op Employer Branding en wervingscampagnes. Je werkt binnen een klein, gezellig team van ervaren communicatie adviseurs. Als stagiair bij ING word je volledig opgenomen in het team. Dit is ook niet zo vreemd, omdat je meestal gewoon meedraait binnen de dagelijkse werkzaamheden. Je krijgt een ervaren collega toegewezen, die jou ondersteunt en begeleidt op inhoudelijk en persoonlijk vlak.

Wie ben jij?

Je bent een zelfstandige werker. Creativiteit, overtuigingskracht en lef zijn belangrijke selectiecriteria voor deze stage. Je zit in het 3e jaar van de opleiding Marketing, Communicatie of een andere passende studierichting. Je werkt graag in teamverband en je wilt jezelf steeds verbeteren in wat je doet.

Je herkent jezelf in het volgende profiel:

- Je Nederlands is perfect, zeker schriftelijk (niveau C1). Ook beheers je de Engelse taal goed (B2 niveau).

- Je bent geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen in social media en de arbeidsmarkt.

- Je hebt humor, bent nieuwsgierig, flexibel en proactief.

- Photoshop ervaring is een pre.

Bepaal in overleg je werktijden

Je krijgt een stagevergoeding van € 450 per maand voor een 36-urige werkweek. We kijken samen naar de beste verdeling van je werkdagen/uren. Je kunt jouw stage dus goed combineren met eventuele verplichtingen die je hebt op je opleiding. Deze stage (van circa 5 maanden) gaat in januari/februari start en de standplaats is Amsterdam.

Ben je enthousiast?
Klik dan op Solliciteren, upload je CV énmotivatiebrief!Neem dan contact op metHaineto Fernandez Smeding via haineto.fernandez.smeding@ing.com.

Wij maken graag kennis met je!

Let op! Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je tijdens je stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages