HBO Meewerkstage Private Banking, regio Noordwest

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

ING zoekt...

Gemotiveerde stagiair voor een leerzame meewerkstage bij ING Private Banking, regio Noordwest. De stage start inseptember 2018, voor een periode van vijf maanden.

Dit ga je doen

Je ondersteunt tijdens je stageperiode het team Kredietspecialisten. Zij zijn verantwoordelijk voor advisering van en kredietverlening aan vermogende particulieren. Het gaat daarbij zowel om uitbreiding als het beheer van de bestaande kredietportefeuille. Financiering van Commercieel Verhuurd Onroerend Goed (Vastgoed) behelst een belangrijk deel van de werkzaamheden van het team.

Jij assisteert in eerste instantie bij het opstellen van financiële analyses van zowel individuele relaties als de totale portefeuille, Tevens stel je adviezen op voor zowel bestaande als nieuwe kredietrelaties. Daarnaast bestaat je stage-opdracht uit het in kaart brengen van de vastgoedmarkt in regio Noordwest.

Je werkomgeving

Als stagiair ben je onderdeel van het Debet team van Private Banking, regio Noordwest. Dit prettige en professionele team bestaat uit 11 Kredietspecialisten. Zij bedienen de Kredietrelaties van ING Private Banking in Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Onze relaties bestaan in de regel uit particulieren met een (maatwerk) krediet vanaf EUR 1 miljoen.

Je werkt in een omgeving waar alles in het teken staat van klanten en klanttevredenheid. Tegelijkertijd is er ook veel ruimte voor kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt gedurende je stageperiode een vaste begeleider die jou met raad & daad terzijde staat.

Je standplaats is ons kantoor De Entree, in Amsterdam Zuidoost. Incidenteel werk je ook vanuit onze kantoren in Alkmaar, Heemstede en/of Bunnik. Tijdens je stageperiode bezoek je minimaal één van onze relaties, samen met een Kredietspecialist en/of Private Banker.

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een leergierige HBO-student die enthousiast wordt van een uitdagende meewerkstage bij de beste Private Bank van Nederland. Je herkent jezelf in het volgende profiel:

  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
  • Je bent klantvriendelijk, discreet en stressbestending.
  • Je hebt affiniteit met cijfers en (financiële) analyses.
  • Je staat stevig in je schoenen en toont vertrouwen in jezelf.

Ben je enthousiast?

Klik dan op Solliciteren en mail je CV en motivatiebrief. Je kunt ook bellen voor informatie met naam Hein Duin, Directeur Kredietverlening regio Noordwest, telefoon nummer 06-20976427. Kijk voor meer informatie over ons op www.ing.jobs/Nederland

Wij maken graag kennis met je!

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages