HBO/WO Stage Zakelijk Advies

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Functieprofiel Stagiair Adviesteam Zakelijk

Wat is het Adviesteam Zakelijk?
Het Adviesteam Zakelijk bestaat uit een groep Adviseurs Zakelijk met ieder een focus op een eigen rayon. De Adviseur Zakelijk bedient op verschillende manieren (face-to-face, of via call, video, social media) en in de volledige breedte MKB-ondernemers in zijn rayon. Daarbij is het doel om deze zakelijke klanten financieel ‘fitter’ te maken, helpen succesvol te zijn, elke keer weer positief te verrassen en de relatie met hen te verdiepen.

Wie zoeken wij

Je bent een gedreven student die graag middels een meewerkstage praktijkervaring op wilt doen in de financiële sector waarbij een rol met klantcontact je heel erg aanspreekt. Hierbij vind je het interessant om mee te denken over manieren om de positie van ING in de markt te versterken. Je kunt uitstekend zelfstandig werken, maar jij vindt het vooral leuk om deel uit te maken van een team waarbij je helpt om de doelstellingen van het team te behalen. Je bent extravert en neemt actief deel aan gesprekken. Je vindt het een leuke uitdaging om klanten te bellen, te helpen met klantvragen en om klantgesprekken te voeren.

Wie ben jij

  • Je staat ingeschreven bij een hogeschool;
  • Je kunt een Balans-, en Winst- en Verliesrekening lezen;
  • Je kunt werken met verschillende programma’s in Microsoft Office (Excel, Powerpoint, Word);
  • Ondernemende mentaliteit;
  • Resultaat gedreven;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlands taal, zowel in woord als in geschrift;
  • Werkzaamheden; voorbereiden en deelnemen aan klantafspraken (Cijfers beoordelen - Marktbewerkingsplan maken - Acquisitieplan opstellen - Ondersteunen bij klantvragen - Administratieve werkzaamheden - Helpen bij het uitwerken van een kredietaanvraag)

Ben je enthousiast?

We maken graag kennis met je! Ben jij al zeker van je keuze en wil jij aan de slag binnen ING? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton en laat je CV en motivatiebrief achter.

Voor meer informatie graag contact opnemen met Phylicia Mac Intosh

Phylicia.MacIntosh@ing.com

Let op: om stage te kunnen lopen bij ING; moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages