WO stage bij ING Betalen/ internetkassa

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

ING zoekt..

Een enthousiaste en commerciële WO stagiair voor het Kassa Compleet Squadvan ING. Kassa Compleet is de internetkassa voor webwinkeliers die zakelijk bankieren bij ING. Met Kassa Compleet kunnen zij betalingen ontvangen in hun webwinkel. . Wij bieden verschillende betaalmethoden, zoals iDeal, PayPal en creditcards. Ook zorgen wij voor een helder overzicht van de transacties voor onze webwinkeliers. Hier vind je meer info over Kassa Compleet: https://www.ing.nl/zakelijk/betalen/geld-ontvangen/kassa-compleet/index.html.

Binnen dit team werk je mee aan de verbetering van de dienstverlening van ING aan zakelijke kkanten. Daarnaast krijg je ruimte om zelf ideeën en suggesties aan te dragen en op te pakken. Uniek aan deze stage is dat je op strategisch niveau mag meedenken maar ook heel praktisch als intrapreneur werkt.

Dit ga je doen

 • Je bent medeverantwoordelijk om vanuit ING de zakelijke klanten in Nederland nog beter te bedienen.
 • Je helpt mee met de operationele werkzaamheden om het product goed draaiende te houden en de processen te optimaliseren
 • Je helpt mee bij de ontwikkeling van nieuwe proposities (producten en diensten) voor zakelijke klanten
 • Je helpt actief om de nieuwe proposities in de markt te zetten en te promoten.
 • Je vindt het leuk om de telefoon te pakken om proposities actief te promoten of om marktonderzoek te doen.
 • Je leert over de ING Agile Way of Working en intrapreneurship binnen ING.

Je werkomgeving

Binnen de tribeBetalen Service zijn we opgedeeld in 3 verschillende delen of zogenaamde ‘marketplaces’: Cards, Issuing en Acquiring. In het kort gaat cards over cards J, Issuing ziet op de klanten die betalingen ‘inschieten’ of betalen en acquiring gaat over het kunnen ontvangen van geld. Kassa Compleet valt binnen de marketplace acquiring en en zorgt ervoor dat zakelijke ING klanten betalingen kunnen ontvangen in hun webshop. Bij ons hoef je niet in pak, maar kun je gewoon op je sneakers komen.

Je werkt veel samen met je 2 teamleden van het Kassa Compleet team en diverse andere collega’s waar we veel mee te maken hebben

Wie ben jij?

 • Je volgt een opleiding in de richting van Marketing, Economie, Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Commerciële economie of een andereopleiding en je hebt sterke affiniteit met de genoemde werkzaamheden.
 • Je hebt affiniteit met business development, en/of procesoptimalisatie.
 • Je bent in staat zowel op abstract niveau mee te denken als praktisch aan de slag te gaan.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent resultaatgericht, flexibel en accuraat. Je werkt dan ook goed samen met je collega’s, en durft zelf initiatief te nemen en voor je eigen ideeën op te komen.

Bepaal in overleg jouw werktijden

Samen met je stagebegeleider verdeel je de 36 uur over de week. Je kunt jouw stage dus goed combineren met eventuele verplichtingen die je hebt voor je opleiding. Wij zijn doorlopende op zoek naar goede stagiaires.

Solliciteren of eerst meer weten? 

Weet jij nu al dat je stage wilt lopen bij ING? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton.

Heb je nog vragen over deze stage? Of wil je meer weten over ING als werkgever?

Voor meer informatie graag contact opnemen met Agnieszka Olesiak, agnieszka.olesiak@ing.com

Let op: Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages