Stage Secretaresse/ Management Assistent MBO 4 of HBO - Rotterdam

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode:

Type:

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

De sleutel van een goed lopende en georganiseerde afdeling ligt bij de secretaresse. In deze job ondersteun je rechtstreeks de Manager Beleggen van Cluster Rotterdam. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

In de stageperiode vragen wij jou om mee te werken als volwaardig lid van de afdeling, waarbij de volgende werkzaamheden primair worden gevraagd:- Beheren van de agenda- Ontvangen van bezoek- Beantwoorden van e-mails- Afhandelen van binnenkomend en uitgaand telefoonverkeer- Verwerken van inkomende post- Verzorgen van facilitaire ondersteuning- Plannen, voorbereiden en notuleren van vergaderingen- Voorbereiden en uitwerken van declaraties- Uitwerken van verslagen, brieven en memo’s- Beheren van het archief

Je werkomgeving

Je werkt in een team van Specialisten en Commercieel Medewerkers Inkomen & Vermogen en rapporteert aan de Clustermanager Beleggen. De Specialisten Inkomen & Vermogen en hun Commercieel medewerkers verzorgen beleggingsadvies voor de klanten in hun portefeuille.  Dit met als doel een optimale klantbeleving te waarborgen.

Je profiel

Jij bent een enthousiaste klantgerichte medewerker die het klantbelang te allen tijde centraal stelt.

We bieden

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen.Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar: Angela.Zakrzewski@nl.abnamro.com

Angela.Zakrzewski@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages

Stages