Meewerkstage Vermogensadvies en Beleggen - Amsterdam

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode:

Type:

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Altijd al aan de slag willen gaan bij de grootste vermogensbeheerder van Nederland? Dit is je kans!Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Wil jij bij een team horen wat jaarlijks ruim 7000 vermogenscontracten verwerkt. Kan jij rustig en scherp blijven als je met contracten werkt van miljoenen euro's terwijl de tijdslijnen zeer kort zijn? Dan willen wij jou leren kennen.

Je werkomgeving

Je werkzaamheden bestaan uit eenvoudige tot complexe administratieve handelingen zodat het team Portfolio Implementatie Team de contracten juist en tijdig kan verwerken.  Je wordt onderdeel van het expertisecentrum vermogensbeheer waar de vragen van onze adviseurs uit het hele land binnen komen. Het is jou taak om hen verder te helpen zodat zij hun klanten optimaal kunnen bedienen. Verder willen we een beroep doen op jou innovatie kracht om binnen verschillende verbeterteams vermogensbeheer nog efficiënter en toekomst proof te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan technologische ontwikkelingen op gebied van IT en Processen.Je komt te werken in een team van zeer ervaren professionals welke dagelijks het vak met passie uitoefenen. De betrokkenheid is zeer hoog, dit zal je dagelijks merken doordat iedereen bereid is jou verder te helpen zodat jij echt onderdeel kan worden van ons team!

Je profiel

Ben je een teamspeler die aantoonbaar nauwkeurig is. Je kan goed onder druk presteren en verliest dan niet het overzicht. Je begrijpt welke risico's er met beleggen gepaard gaan en kan die op waarde inschatten en daarnaar handelen. Sterke sociale vaardigheden zijn vanzelfsprekend.Check je profiel! We bieden je veel kansen, dus stellen we ook eisen.- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal- Je bent pro – actief- Je hebt goede communicatieve vaardigheden- Je bent nauwkeurig, zelfstandig, stressbestendig- Je beschikt over goede kennis in MS Office- Je beschikt over HBO denkniveau en opleiding- Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaarDe aanvang van deze stage is per direct voor een periode van minimaal 5 maanden, voor een periode van tenminste 5 à 6 maanden.

We bieden

Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.

Interesse?

Wij zijn benieuwd naar jou!  Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Audrie Fransen (076-5279615), haar email adres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com. Gelieve het vacaturenummer in je sollicitatie vermelden. We maken graag kennis met je.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages

Stages