Stage Eventmanagement bij ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Locatie
Bussum
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Gaat jouw hart sneller kloppen van het tot in de puntjes organiseren van evenementen? Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking. 
Waar denk jij aan bij een stage? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Werk jij mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen? Met jouw expertise adviseer je onze klanten optimaal op het gebied van beleggen! Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

De beleggingsadviseurs van ABN AMRO MeesPierson proactief voorzien van informatie zodat dagelijks klanten kunnen worden benaderd voor beleggingsadvies. Jouw dag? Verzamelen van klant- en beleggingsinformatie, acties op beleggingsgebied voorstellen, het opstarten en tot een succes maken van die acties, het benaderen van klanten, coördineren van de follow-up, het bewaken van de voortgang en periodiek rapportage van de resultaten behoren tot jouw takenpakket. Verder stellen wij suggesties op prijs m.b.t. het beter organiseren van het beleggingsadvies, de (interne Vanuit klantenbinding organiseert ABN AMRO MeesPierson regelmatig (exclusieve) bijeenkomsten voor klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor de organisatie van deze bijeenkomsten. Je beheert de activiteitenkalander en houdt contact met de betrokken leveranciers. Je bewaakt de tijdslijn en kwaliteit en houdt het budget in de gaten. Natuurlijk ben je zelf ook aanwezig bij de bijeenkomsten. Ook ben je verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden omtrent relatiebeheer. Je taken kunnen uitgebreid worden met een onderzoek naar de locaties voor evenementen, het verbeteren van het proces of het in kaart brengen van de behoeftes en interesses van klanten. en externe) communicatie en de voortgangsbewaking en rapportage.

Je werkomgeving

Je werkt samen met een groep enthousiaste Private Bankers van ABN AMRO MeesPierson. Je komt te werken in Bussum. Aantal uren per week: 36   

Je profiel

Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor wat klanten belangrijk vinden. Je wilt werkervaring op doen in de financiële dienstverlening. Je bent enthousiast, ondernemend, flexibel en niet bang om hard te werken. Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:• HBO denkniveau en opleiding;• Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands;• Je bent representatief en communiceert gemakkelijk met collega’s en klanten; • Je bent nauwkeurig en gedisciplineerd;• Je kunt zelfstandig werken;• Je wilt veel leren en jezelf blijven ontwikkelen;• Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar

We bieden

Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daarbuiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms ‘nee’ als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel. 

Interesse?

De stage start in februari 2017 , bij voorkeur voor een periode van tenminste 5 á 6 maanden.Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature door een motivatiebrief en cv te sturen naar; abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Audrie Fransen, Coördinator Stagebureau,076-5279615. Wij maken graag kennis met je.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Bussum

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages