Meewerkstage Private Banking bij ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Locatie
Alkmaar
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Met jouw expertise ondersteun je de bankiers optimaal tijdens hun dagelijkse werkzaamheden! Werk jij mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen? Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! 

Je werk

Jij zorgt ervoor dat de Private Bankers en specialisten zoveel mogelijk tijd aan klanten kunnen besteden, door hen te ondersteunen in diverse werkzaamheden. Onze klanten en hun belangen staan altijd centraal. - Je zal een grote bijdrage leveren aan diverse belangrijke projecten; - In kaart brengen van diverse acties met betrekking tot onze klanten en coördineren van de uitvoering; - Private Bankers proactief voorzien van informatie; - Suggesties doen ter verbetering van het betreffende proces; - Periodieke rapportage van de resultaten en het bewaken van de voortgang; - Het ondersteunen van relatiebeheer en relatiemonitoring zal centraal staan; -Service calls; -Gesprekken voeren; -Vakinhoudelijke bijeenkomsten organiseren.Jij gaat werken in Alkmaar samen met de enthousiaste collega’s daar. De stage start in principe in februari 2017 bij voorkeur voor een periode van tenminste 5 à 6 maanden.

Je werkomgeving

ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. ABN AMRO MeesPierson is in 2015 door zowel Euromoney als World Finance Banking Awards uitgeroepen tot beste private bank van Nederland.

Je profiel

Je wilt werkervaring op doen in de financiële dienstverlening in een commerciële omgeving. Je bent ondernemend, stressbestendig, flexibel en niet bang om hard te werken. Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor de drijfveren van klanten. Je collega’s en klanten kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou! Check je profiel.- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; - Je wilt veel leren, hebt een proactieve houding en durft suggesties aan te dragen; - Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift met collega’s en klanten; - Je bent zelfstandig, enthousiast en accuraat; - Je beschikt over HBO/WO denkniveau en opleiding; - Je bent 5 dagen in de week beschikbaar.

We bieden

Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent.Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel. We bieden marktconforme stagevergoeding en goede begeleiding.

Interesse?

Wij zijn benieuwd naar jou! Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Zeno van Ooijen (076-5279611), zijn email adres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com. Gelieve het vacaturenummer in je sollicitatie vermelden. We maken graag kennis met je.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Alkmaar

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages