Stage Administratieve Ondersteuning

Organisatie
Locatie
Goes
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Je wilt ervaring opdoen in de wereld van Private Banking door middel van het ondersteunen van de bankiers.Werk jij mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen? Je houdt je voornamelijk bezig met dossierbeheer, correspondentie, communicatie en facilitaire ondersteuning. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dat beloven wij je. Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn.

Je werk

Als stagiair administratieve ondersteuning werk jij mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen. Wil jij je inzetten en meewerken aan een uitbreiding van het klantenbestand? Vertel jouw verhaal! We zijn benieuwd! Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking. Jouw dag? Uitdagend! Als stagiair ondersteun je je collega's bij de dagelijkse werkzaamheden en bij projecten. De nadruk van de werkzaamheden ligt op administratieve ondersteuning, maar dit kan goed uitgebreid worden naar andere projecten. Een indicatie: Als ondersteuning is het ook belangrijk dat je gesprekken met de klant voorbereid. Dossierbeheer - Schonen en actualiseren van ‘organisatiedossier’ met medewerkersinformatie Correspondentie en contracten - Schonen en beheren van klantlijsten - Opstellen en aanpassen van contracten, conform de criteria en richtlijnen - Verzorgen van de correspondentie/mailings - Archiveren van brieven, contracten en overige juridische stukken Communicatie - Voeren van inkomende en uitgaande telefoongesprekken - Met de collega’s overleggen over jouw werkzaamheden en hen op de hoogte houden van de voortgang - Ontbrekende informatie opvragen bij collega’s van andere afdelingen, externe instanties of klanten Facilitaire ondersteuning - Voorraadbeheer kantoorartikelen - Beheren van de facilitaire voorzieningen en gebreken signaleren.Je gaat werken in Goes samen met enthousiaste collega’s. De stage start in principe in augustus/september 2016, voor een periode van tenminste 5 à 6 maanden

Je werkomgeving

Werken bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. Klantbelang is ook: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld is onze uitdaging. ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. ABN AMRO MeesPierson is in 2015 door zowel Euromoney als World Finance Banking Awards uitgeroepen tot beste private bank van Nederland. 

Je profiel

Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor de drijfveren van klanten. Je collega’s en klanten kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Je wilt werkervaring op doen in de financiële dienstverlening in een informele omgeving. Je bent ondernemend en niet bang om hard te werken. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou! Check je profielPast deze stage bij jou? - Je bent nauwkeurig, gedisciplineerd en enthousiast - Je bent ondernemend, creatief en niet bang om hard te werken - Je bent representatief en communiceert goed en gemakkelijk in woord en schrift met collega’s en klanten - Je beschikt over minimaal HBO denkniveau en opleiding - Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar.

We bieden

Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel. 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu online op deze vacature! Voor meer informatie, neem contact op met Basjan Spangenberg, Stagiair stagebureau, 076-5279611,Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Goes

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages