Stagiaire Agrarisch HAS/WUR

Organisatie
Locatie
Helmond
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Wil jij je persoonlijk verder ontwikkelen, uitgedaagd worden en je grenzen verleggen? Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dit is je kans om ervaring op te doen bij de uitdager in de agrarische financieringsmarkt.Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! 

Je werk

Samen stellen we een opdracht samen die voor jouzelf interessant is en voor onze klanten waarde toevoegt. Naast het werken aan jouw opdracht ben je onderdeel van het team. Je bereidt gesprekken voor, verwerkt kredietaanvragen, ondersteunt in de organisatie van events en bent de vliegende keep voor de binnendienst. 

Je werkomgeving

Het Agriteam Zuidoost Nederland van ABNAMRO ondersteunt agrarische bedrijven in het realiseren van hun ambitie. WIj bieden passende financiële oplossingen, leveren denkkracht en stellen ons netwerk in dienst van onze klanten. Wij onderscheiden ons door creativiteit, snelheid, daadkracht en sectorkennis.

Je profiel

Je bent leergierig en initiatiefrijk, je durft de comfortzone te verlaten, je hebt een eigen mening en durft tegengas te geven.

We bieden

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen.Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel. 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar: Hans Schoenmakers, hans.schoenmakers@nl.abnamro.com, 06-13176704

hans.schoenmakers@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Helmond

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages