Accounting Stagiaire

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode:

Type:

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Wil je ervaring opdoen op een Accounting afdeling bij ABN AMRO? Dan is dit je kans!

Je werk

Als stagiaire krijg je de kans om inzicht te krijgen in de complexe financiele processen bij een bank. De markt stelt hoge eisen aan onze rapportages. Om tijdig, volledig en transparant te rapporteren, is het belangrijk dat wij onze processen continue verbeteren. Aan jou de uitdaging om een aantal processen te beoordelen op efficiency en effectiviteit en gedurende je stage een verbeterinitiatief uit te werken.

Je werkomgeving

Je komt op de afdeling TOPS & Functions Accounting. De sfeer is informeel en open. We willen graag continue verbeteren en hebben aandacht voor elkaars ideeen en werken samen ana oplossingen. Daarnaast doen we regelmatig activiteiten buiten het werk, zoals samen lunchen, borrelen & andere teamuitjes. Het team bestaat uit 11 mensen en is heel divers qua leeftijden en achtergrond.

Je profiel

Je bent een aanpakker en vind het leuk om dingen te verbeteren. Je vindt het leuk om dit samen met anderen te doen en je resultaten te presenteren aan verschillende mensen. Je bent doelgericht en komt snel tot de kern. Je hebt kennis van IFRS en Accountingprocessen. Je hebt een Universitaire opleiding in de richting van Bedrijfseconomie en/of Accountancy en kan met excel en access werken.

We bieden

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen.Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daarbuiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms ‘nee’ als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel. 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar: Petra Heilker, petra.heilker@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages

Stages