Meewerkstage Communicatie Operational Rist Management

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode:

Type:

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Wil jij helpen de comunicicatie strategie voor Operational Risk binnen de bank wereldwijd te bepalen en te realiseren? Gedurende stage help je mee de communicatie strategie te bepalen en de communicatiemiddelen concreet te realiseren.Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! 

Je werk

Je komt te werken bij Risk Management and Control. Deze afdeling werkt met zelfsturende teams (Agile) aan het beheersen en challengen van de risico's, die de bank loopt in het dagelijkse operationele processen. Zelfsturing betekent dus ook veel eigen verantwoording.

Je werkomgeving

Werken bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms 'nee' verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

Je profiel

Wij zoeken iemand met hands on mentaliteit, zowel denker als doener. Als je een communicatiestrategie hebt bedacht, dan zorg je zelf voor de implentatie hiervan. Je bent niet bang om te vragen en waar nodig beslissingen te nemen. Als het mis gaat, ben je er open over. Uiteraard heb je een communicatie in je opleiding als hoofdvak. 

We bieden

Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.                                       Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daarbuiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms ‘nee’ als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel. 

Interesse?

Wij zijn benieuwd naar jou! Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Erik Zoetmulder (020-6296159), zijn email adres is erik.zoetmulder@nl.abnamro.com. Gelieve het vacaturenummer in je sollicitatie vermelden. We maken graag kennis met je.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages

Stages