Stagiaire Visual Disign/UX

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode:

Type:

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Dagelijks zijn binnen Digital Banking een team van designers bezig onze website voor onze klanten te verbeteren. Als designer werk je in een interdisciplinair team aan applicaties die we voor klanten Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! 

Je werk

Je bent onderdeel van een team bestaande uit: UX designers, Visual Designer Data analisten, Copywriters, Frontend developers en Business Analisten. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en ontwerpen van klant applicaties.Wat doe je? - Je bent onderdeel van een team bestaande uit: UX designers, Visual Designer Data analisten, Copywriters, Frontend developers en Business Analisten. - Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en ontwerpen van klant applicaties - Je bedenkt simpele oplossingen voor complexe vraagstukken - Je ontwerpt experiences op basis van klantbehoeften Hoe pak je dat aan? - Je inventariseert eerst goed de ontwerp vraag en maakt waar nodig een debriefing. - Je bedenkt ideeën en maakt veel schetsen, waarbij je het klankbelang niet uit het oog verliest. - Je start met het uittekenen van flows en wireframes om je ideeën te visualiseren. - Je test je designs in het UX lab met echte gebruikers - Je werkt vanuit de styleguide om de branding van ABN AMRO goed leer te zetten - Wekelijks zit je met je team om de voortgang te bespreken. - Je weegt klantbehoefte af tegen business waarbij je klantbehoefte centraal stelt.

Je werkomgeving

Hoe kan een dag bij Digital Banking eruit zien? Je begint de dag met een dagstart. In deze kort meeting met je team worden de doelen, cijfers, planning en verbeterinitiatieven besproken. Na deze aftrap ga je aan de slag met een van je opdrachten: het ontwerpen van een onderdeel van Internet Bankieren. Je gaat de flow uitschetsen op papier of op je computer. Je gaat de flow uitschetsen op papier en spart later die week met jouw business analyst en mede ux'rs over je ideeen. In de middag schuif je aan bij een UX overleg. Hier wordt elke week een presentatie geven door een je collega’s over de nieuwste ontwikkeling op het vlak van UX Daarna ga je even kijken in het UXlab waar een prototype voor een nieuwe app getest wordt met klanten. Om half 5 gaat de bel en is het tijd voor het Digital Cafe. Tijdens een borrel worden met de gehele afdeling de laatste in’s & out’s gepresenteerd.Werken bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms 'nee' verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

Je profiel

Je bent hand’s on, pro-actief en leergierig is en zelf op zoek gaat naar dingen die we kunnen verbeteren. Je vindt interactie, klantgedrag, visual design allemaal leuk vindt. Je hebt een goede basiskennis en de interesse om je daar in verder te ontwikkelen.Check je profiel.studeert op HBO niveau, bij voorkeur in de richting van Communication and Multimedia Design of een soortgelijke richting. •hand’s on, pro-actief en leergierig is en zelf op zoek gaat naar dingen die we kunnen verbeteren •interactie, klantgedrag, visual design allemaal leuk vindt. Je hebt een goede basiskennis en de interesse om je daar in verder te ontwikkelen. •in teamverband als zelfstandig werken. •kan werken met Photoshop, Illustrator, Principle, Sketch, Axure •basiskennis heeft over HTML, CSS en bootstrap 

We bieden

•Een leuke en leerzame stageplek met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. •Een leuke stagevergoeding. •Uitstekende bereikbaarheid met OV. •Je ontwerpen worden door duizenden bekeken •Elke donderdagmiddag een borrelStage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel. 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu online op deze vacature! Voor meer informatie, neem contact op met Maaike Molenkamp, Teamlead Visual Design Digital Banking, maaike.molenkamp@nl.abnamro.com, 06-44238556.

maaike.molenkamp@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages

Stages