Stage Treatment bij ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Locatie
Arnhem
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! 

Je werk

Klanten staan bij ABN AMRO MeesPierson centraal. Daarom is het voor ABN AMRO MeesPierson erg belangrijk dat klantbelang bovenaan de lijst staat. Je vormt samen met onze Private Bankers en assistenten één team. Jouw dag? Je gaat een klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren dat ons inzicht geeft in de mening van onze klanten over de kwaliteit van onze dienstverlening. Op basis van het uitgevoerde onderzoek maak je een rapportage over de actuele klanttevredenheid en doe je aanbevelingen over hoe we de klant nog beter zouden kunnen bedienen. Je bent aanwezig bij bijeenkomsten van klantenpanels en doet voorstellen om optimaal in te kunnen spelen op interesses en behoeften van relaties. Hiermee lever je een bijdrage aan de verdere kwaliteitsverbetering van onze diensten en de verhoging van onze klanttevredenheid.Jij gaat werken in een mooi kantoorpand in Arnhem samen met de enthousiaste collega’s daar. De stage start in februari 2017, voor een periode van 5 à 6 maanden.

Je werkomgeving

ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. ABN AMRO MeesPierson is in 2015 door zowel Euromoney als World Finance Banking Awards uitgeroepen tot beste private bank van Nederland.

Je profiel

Je wil werkervaring op doen in de financiële dienstverlening in een commerciële omgeving. Je bent ondernemend, stressbestendig, flexibel en niet bang om hard te werken. Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor de drijfveren van klanten. Je collega’s en klanten kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou! Check je profiel.- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;- Je wilt veel leren, hebt een proactieve houding en durft suggesties aan te dragen;- Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift met collega’s en klanten;- Je bent accuraat, zelfstandig, enthousiast en hebt een commerciële drive;- Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail;- Je beschikt over HBO/WO denkniveau en opleiding;- Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

We bieden

Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.                                                  Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daarbuiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms ‘nee’ als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel. 

Interesse?

Wij zijn benieuwd naar jou! Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Sheryl Mahesh (076-5279612), zijn email adres is abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com. Gelieve het vacaturenummer in je sollicitatie vermelden. We maken graag kennis met je.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Arnhem

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages