Stage Large Corporates Coverage

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode:

Type:

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben je commercieel ingesteld en heb je interesse in de grootzakelijke kant van de bank? Wil je weten hoe wij de allergrootste bedrijven in Nederland bedienen? Dan is een stage bij Large Corporates Coverage de stage voor jou.Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! 

Je werk

De werkzaamheden van een Coverage Banker bestaan uit het bouwen van een strategische klantrelatie en het  proactief bedenken en voorleggen van ideeën bij relaties (samen met de relevante productspecialisten). Daarnaast worden verzoeken van deze relaties opgepakt en uitgezet binnen de bank. Hiervoor worden vaak presentaties gemaakt waar diverse productspecialisten input op leveren. Als stagiair zal je meewerken aan deze presentaties. Verder zal je de Coverage Bankers ondersteunen met de administratieve zaken mbt hun klantrelaties zoals het helpen opstellen van het jaarlijkse budget, het bijhouden van Client Action Plans en het uitwerken van diverse projecten en (klant)evenementen. Waar mogelijk ondersteunt een stagiair ook productspecialisten.

Je werkomgeving

Large Corporates valt binnen ABN AMRO onder International Clients, de grootzakelijke afdeling van ABN AMRO. Bij Large Corporates bedienen we bedrijven met een omzet boven  EUR 250 mln. Coverage is de afdeling binnen Large Corporates die eindverantwoordelijk is voor de klantrelaties.Coverage orkestreert de bediening van deze relaties op strategische- en bank gerelateerde onderwerpen. De Coverage Banker geeft daarmee sturing aan uiteenlopende teams van productspecialisten die per klant / transactie worden samengesteld. Er wordt nauw samengewerkt met productspecialisten van onder andere; Sector Origination; Corporate Finance; Capital Markets; Debt Solutions; Global Markets; Asset-Based Financing; Trade; Cash & Liquidity Management.Bij de stage ben je onderdeel van één van de volgende sector teams:

Coverage
 • Telecom, Media, Technology, Services & Leisure
 • Industries
 • Retail & Consumer
 • Construction, Utilities & Logistics
 • Telecom, Media, Technology, Services & Leisure
 • Industries
 • Retail & Consumer
 • Construction, Utilities & Logistics
 • Je profiel

  Check je profiel- Je bent een universitaire student die bij voorkeur een economische of financiële studie volgt. - - Zo niet dan met aantoonbare affiniteit met de financiële wereld.- Je hebt je bachelor afgerond of bent deze aan het afronden of volgt je master- Je bent eager meer te weten te komen over de zakenbank van ABN AMRO.- Je weet nog niet bij welke exacte afdeling binnen de zakenbank je zou willen starten en komt daarom graag met deze afdelingen in contact tijdens je stage- Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit- Je bent een teamplayer, sociaal vaardig, maar ook goed in het zelfstandig oppakken van taken- Je hebt helder voor ogen wat je wilt bereiken/leren tijdens je stage

  We bieden

  Deze stage is aantrekkelijk omdat het je een goed idee geeft van wat een bank te bieden heeft op grootzakelijk vlak. Je zult een brede kennis opdoen van de uiteenlopende bankproducten. Je leert hoe we de grootse relaties van de bank bedienen. Je werkt in een dynamische werkomgeving waarbij altijd sprake is van maatwerk en waarbij onze klanten verwachten dat we de ‘extra mile’ voor ze lopen. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijke stagevergoeding.Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel. 

  Interesse?

  Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu online op deze vacature! Voor meer informatie, neem contact op met Alexander Sneep,06 3043 3812. Wij maken graag kennis met je.

  Stage informatie

  Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

  Locatie: Amsterdam

  Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

  Periode:

  Type:

  Vergoeding:

  Meer stages

  Stages