Stage Relatiebeheer Instituten en Charitas ABN AMRO MeesPierson

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode:

Type:

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Je wilt het vak leren en snapt dat elke nieuwe klant welkom is.Je gaat doeltreffend en efficiënt zoeken naar-en in kaart brengen van nieuwe klanten en intermediairs voor ABN AMRO MeesPierson.Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dat beloven wij je. Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn. Samen met onze Instituten & Charitas relatiemanagers en overige collega’s werk je aan de uitvoering van een marktbewerkings-plan en de groei van het marktaandeel van de doelgroep van ABN AMRO MeesPierson Instituten & Charitas.Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!  

Je werk

Jij werkt fulltime op het hoofdkantoor in Amsterdam samen met de enthousiaste collega’s. De stage start in januari voor een periode van 5 á 6 maanden.Je dagelijkse werk bestaat uit de traceren van nieuwe doelgroep klanten, deze in beeld brengen door actuele informatie over deze verenigingen en stichtingen te verzamelen. Je werkt mee aan de netwerk activiteiten en je bereid presentaties voor. Daarnaast voorzie je het management van relevante managementinformatie ten aanzien van de pijplijn en klantenaanwas.

Je werkomgeving

Private Banking wordt bij ABN AMRO aangeboden onder de naam ABN AMRO MeesPierson. Deze private banker kent een zeer gevarieerd pakket aan financiële diensten en services voor vermogende particulieren, families, ondernemers, instituten en professionals en is in 2015 door zowel Euromoney als World Finance Banking Awards uitgeroepen tot beste private bank van Nederland.Werken bij ABN AMRO MeesPierson betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms ‘nee’ verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

Je profiel

Wie ben jij? Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor de drijfveren van klanten. Je collega’s kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service.Check je profiel.- HBO en WO werk- en denkniveau- Ondernemend en assertief- Communicatief sterk- Digitaal slagvaardig

We bieden

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage-opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. We bieden een marktconforme stagevergoeding en een zeer goede begeleiding.Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.                                                   Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daarbuiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms ‘nee’ als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel. 

Interesse?

Ben  je geïnteresseerd? Reageer dan nu online op deze vacature! Voor meer informatie, neem contact op met Zeno van Ooijen, Stagiaire Stagebureau, abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages

Stages