Stage Private Banking bij ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Locatie
Haarlem
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Je wilt in een team werken, problemen oplossen en een kijkje nemen in de wereld van Private banking.Heb jij interesse in de wereld van Private Banking, wil je ervaring opdoen in een commerciële omgeving, dan is dit jouw kans om stage te lopen bij de grootste Private Bank van Nederland.Werk jij mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen? Deel jij onze kijk op bankieren en ondernemen? Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Tijdens je stage bij ABN AMRO MeesPierson te Haarlem, het private banking onderdeel van ABN AMRO, zal je veel bezig zijn met verschillende projecten. Hierbij zal je gevarieerde werkzaamheden verrichten. Wij verwachten van jou dat je pro-actief meedenkt, (mogelijke) knelpunten signaleert en hiervoor oplossingen bedenkt. Tijdens je stage werk je nauw samen met de collega' s van de afdelingen Private Bankers, beleggers en de administratieve organisatie.Je gaat werken in Haarlem samen met enthousiaste collega’s. De stage start in principe in februari 2017, voor een periode van tenminste 5 à 6 maanden.

Je werkomgeving

ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. ABN AMRO MeesPierson is in 2015 door zowel Euromoney als World Finance Banking Awards uitgeroepen tot beste private bank van Nederland.Werken bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms 'nee' verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

Je profiel

Je bent een gemotiveerde student met organisatietalent en interesse voor de drijfveren van klanten. Assertiviteit, integriteit en service, zijn eigenschappen waar jij je in kan vinden en waar je collega’s op kunnen bouwen. Je bent een teamspeler die daarnaast ook zelfstandig werk kan uitvoeren. Je kan goed samenwerken en bent communicatief vaardig. Je wilt werkervaring op doen in de financiële dienstverlening in een commerciële omgeving. Kennis van MS Office en Excel behoren tot je kernvaardigheden. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou!Check je profiel! We bieden je veel kansen, dus stellen we ook eisen.- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal- Je bent pro – actief- Je hebt goede communicatieve vaardigheden- Je hebt een duidelijke motivatie voor de financiële sector- Je bent nauwkeurig, zelfstandig, stressbestendig- Je beschikt over HBO/WO denkniveau en opleiding- Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar

We bieden

Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Interesse?

Wij zijn benieuwd naar jou! Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Zeno van Ooijen (076-5279611), zijn email adres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com. Gelieve het vacaturenummer in je sollicitatie vermelden. We maken graag kennis met je.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Haarlem

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages