Stage Private LiveXpert bij ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Werk jij mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen? Met jouw expertise adviseer je onze klanten optimaal op het gebied van beleggen! Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking

Je werk

Er is bij deze stage ruimte om mee te lopen met verschillende afdelingen.Een indicatie:- Meedenken over het uiteindelijk neer te zetten concept PLX.;- Beheren van de ChatApp. Hierbij kun je denken aan klanten toevoegen en berichten versturen;- Bij PLX is de ruimte om mee te werken op verschillende afdelingen zoals beleggen, administratieve ondersteuning en bij de bankers;- Helpen bij het vinden van relevante artikelen om te kunnen versturen in nieuwsberichten naar klanten;- Assisteren bij het maken van videofilmpjes met relevante informatie voor de klanten.Je gaat werken in een kantoorpand in Amsterdam samen met de enthousiaste collega’s daar. We zijn op zoek naar een stagiair die in januari/februari 2017 kan starten.

Je werkomgeving

Werken bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. Klantbelang is ook: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld is onze uitdaging. ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. ABN AMRO MeesPierson is in 2014 door zowel Euromoney als World Finance Banking Awards uitgeroepen tot beste private bank van Nederland. 

Je profiel

Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor de drijfveren van klanten. Je collega’s kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Je wilt werkervaring op doen in de financiële dienstverlening in een commerciële omgeving. Je bent ondernemend en niet bang om hard te werken. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou! Past deze stage bij jou? Check je profiel!

 • - Doortastend;
 • - Hands-on;
 • - Durft zich uit te spreken;
 • - Is innovatief ingesteld.
 • - Doortastend;
 • - Hands-on;
 • - Durft zich uit te spreken;
 • - Is innovatief ingesteld.
 • We bieden

  Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende particulier in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. 

  Interesse?

  Ben je geïnteresseerd? Richt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV aan Zeno van Ooijen. Zijn e-mail is: abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com. Telefoon: 030-2327548. Gelieve in je sollicitatie het vacaturenummer te vermelden.

  Stage informatie

  Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

  Locatie: Amsterdam

  Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

  Periode:

  Type:

  Vergoeding:

  Meer stages