Stage Video

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode:

Type:

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Werk jij mee om ons merk efficiënt in te zetten doormiddel van video? Met jouw expertise adviseer je onze klanten optimaal op het gebied van video! Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! 

Je werk

Je realiseert samen met je collega's van Internet & Directe Media videoproducties voor ABN AMRO. Je helpt bij het adviseren van interne klanten, het produceren en distribueren van de video's. Je begeleidt het productieproces in samenwerking met de producenten en je pakt werkzaamheden op bij wijzigingen van videomateriaal.Jouw werkzaamheden bestaan uit:• Het begeleiden en adviseren van onze klanten (afdelingen van de bank) bij videoproducties;• Ondersteunen in het aansturen van de producenten;• Het aanwezig zijn op locatie bij producties om de klant te begeleiden;• Het in kaart brengen van de kosten – baten van de videocontent;• Het opzetten van klantenonderzoek naar de waardering van de video content van ABN AMRO;• Het in kaart brengen van de statistieken van video's;• Beheren van het YouTube account en ABN AMRO Online Video Platform.

Je werkomgeving

ABN AMRO Video adviseert afdelingen van de bank over effectieve inzet van video, met als doel het merk ABN AMRO krachtig en consistent in de markt te zetten. Het betreft zowel naar video’s voor gebruik binnen als buiten de bank. Voor het realiseren van effectieve video’s, maken wij gebruik van een uitgebreid netwerk van videoproducenten met verschillende specialisaties. Van camjo tot meercamera registratie en van sfeerverslag tot animatie.ABN AMRO Video is onderdeel van het team Internet & Directe Media, dat deel uitmaakt van de afdeling Marketing Communicatie van Communications & Sustainability. Binnen het team vallen ook Social Media en Internet. Internet & Directe Media is een enthousiast team van professionals. Alle leden van het team hebben een eigen verantwoordelijkheid, maar werken onderling nauw samen om onze klanten het beste cross-mediale resultaat te bieden. ABN AMRO Video realiseert jaarlijks honderden zeer diverse videoproducties. 

Je profiel

'* Kennis op HBO/WO niveau van communicatie met specialisatie in online media en video.* Kennis van redigeren en ontwikkelen van communicatievormen zoals video, contentpublicaties en informatieontsluiting.* Interesse in de werking van online kanalen zoals YouTube, Facebook etc., optimaliseren van SEO, webstatistieken en video-bewerkingsprogramma's.* Goede communicatieve vaardigheden.* Samenwerkingsgericht, oplossingsgericht en creatief.* Startdatum stage: jan/feb 2017, minimaal 4 maanden. 

We bieden

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage-opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. We bieden een marktconforme stagevergoeding en een zeer goede begeleiding. Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar: Klaske Woolthuis -  Hoofd Customer Experience I, klaske.woolthuis@nl.abnamro.com.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages

Stages