Stage Private Banking bij ABN AMRO MeesPierson Bussum

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Bussum

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode:

Type:

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Vind je het leuk om mee te werken en je in te leven in onze vermogende klanten? En hen precies de aandacht te geven die zij verdienen? Waar denk jij aan bij een stage? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Je werk bestaat uit het ondersteunen van verschillende werkzaamheden, zodat je ervoor zorgt dat Private Bankers zoveel mogelijk tijd aan klanten kunnen besteden. De belangen van klanten staan hierbij centraal. Je zal je bezig houden met het leveren van een bijdrage aan belangrijke projecten. [geef indien mogelijk voorbeelden van de projecten]. Daarnaast breng je diverse acties van klanten in kaart en coördineer je de uitvoering. Je voorziet Private Bankers proactief van informatie, maakt periodieke rapportages van de resultaten en bewaakt de voortgang hiervan. Je ondersteunt in het relatiebeheer van klanten en relatiemonitoring zal centraal in je werk staan. Waar mogelijk en passend ondersteun je het management team van kantoor 't Gooi, bijvoorbeeld bij het verzamelen van managementinformatie en/of het maken van presentaties.

Je werkomgeving

Je werkt samen met een groep enthousiaste Private Bankers van ABN AMRO MeesPierson. Je komt te werken in Bussum. 

Je profiel

Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor wat klanten belangrijk vinden. Je wilt werkervaring op doen in de financiële dienstverlening. Je bent enthousiast, ondernemend, flexibel en niet bang om hard te werken. Denk je dat je bij ons past?Check je profiel:• HBO/WO denkniveau en opleiding;• Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands;• Je wilt veel leren en ontdekken en durft suggesties aan te dragen;• Je bent representatief en communiceert gemakkelijk met collega’s en klanten;• Je bent nauwkeurig, Je hebt kennis van word, excel en powerpoint;• Je kunt zelfstandig werken en bent accuraat;• je bent resultaatgericht en werkt graag in een commerciële omgeving;• Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar

We bieden

Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.Bij ABNAMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daarbuiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms ‘nee’ als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Interesse?

De stage start in februari 2017 en bij voorkeur voor een periode van tenminste 5 á 6 maanden.Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature door een motivatiebrief en cv te sturen naar; abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Audrie Fransen, Coördinator Stagebureau,076-5279615. Wij maken graag kennis met je.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Bussum

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages

Stages